Rezistă Mache?!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jucătorii din Ghencea n-au timp nici să respire în cantonamentele din Austria. Programul întocmit de antrenorul Ronny Levy şi de managerul general Mihai Stoica nu le lasă aproape deloc pauze de respiro.

Roş-albaştrii au plecat încă de pe 17 iunie în primul cantonament al verii, în Austria, la Bad Gastein. De-acolo s-au întors miercuri în ţară, au avut două zile libere, iar ieri au revenit la antrenamente, pregătindu-se la Mogoşoaia.

Astăzi, steliştii vor pleca în al doilea cantonament al verii, tot în Austria, însă de data aceasta la Velden am Worthersee. În localitatea din regiunea Carten, elevii lui Levy îşi vor petrece următoarele 13 zile, urmând să dispute o serie de cinci partide amicale.

„E greu să stăm atâta timp departe de casă, de familii, dar n-avem ce să facem. Trebuie să ne pregătim exemplar pentru noul sezon. Aşa e în perioada asta. Trebuie să suferim acum, pentru a ne fi bine în campionat", spun jucătorii Stelei.

Finalul celui de-al doilea stagiu de pregătire nu va însemna şi revenirea acasă a delegaţiei trupei din Ghencea. La întoarcerea în ţară, roş-albaştrii vor merge direct către Bacău, urmând ca de-acolo să se deplaseze spre Piatra Neamţ, locul de disputare al primei partide oficiale a sezonului, care are loc în Supercupa României, cu Oţelul Galaţi.

Acest meci se va disputa la 17 iulie, urmând ca, ulterior, steliştii să ajungă la căminul lor. La un calcul simplu, dintr-o lună întreagă, fotbaliştii din Ghencea vor sta nu mai puţin de 28 de zile departe de casă şi implicit de neveste ori prietene.

În cantonamentul din iarnă, din Antalya, team managerul Stelei, Marius Ianuli, nu s-a putut abţine. Astfel, într-una din seri, nepotul lui Gigi Becali s-a conversat cu o domnişoară, transformând discuţia într-un adevărat videochat.

simeon stalpnicul png

Înfierbântat, Mache n-a mai rezistat şi s-a masturbat filmat, devenind în scurt timp principalul subiect de glume al jucătorilor roş-albaştri.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net