Revoluţie pentru Dayro Moreno

Ultima actualizare:

    Dayro a intervenit prin telefon,  mulţumindu-le  locuitorilor  din Chicoral (foto: reuters)
Dayro a intervenit prin telefon, mulţumindu-le locuitorilor din Chicoral (foto: reuters)

Plecat în 2010 de la Steaua, Dayro Moreno (28 de ani) s-a întors în ţara sa natală, unde şi-a relansat cariera la echipa Millonarios. Ignorat de selecţionerul Columbiei, atacantul se bucură însă de sprijinul fanilor.

Cei care îi duc dorul pletosului Dayro Moreno au şanse mari să-l revadă pe fostul stelist la CM din această vară. Cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă de la noi (Gigi Becali a plătit în 2008 două milioane de dolari) face acum furori în campionatul Columbiei, fiind golgheterul la zi, cu 12 reuşite în 17 meciuri pentru Millonarios Bogota. Culmea, Dayro e ignorat de selecţionerul Columbiei, argentinianul Pekerman. Pentru a-l convinge pe acesta din urmă să-şi schimbe atitudinea, admiratorii atacantului au iniţiat o mică „revoluţie".

simeon stalpnicul png

Astfel, în prima zi de Paşte, peste 100 de persoane s-au adunat în centrul oraşului natal al lui Dayro, Chicoral. Îmbrăcaţi în tricourile naţionalei, fanii au iniţiat o caravană formată în special din motociclete care s-a oprit în parcul din centrul localităţi. A urmat o manifestaţie de aproximativ o oră, în care s-a fluierat, s-a cântat şi s-a bătut din tobe mai ceva ca la un meci. Totul pentru ca Dayro să prindă lotul de 23 al Columbiei pentru CM.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net