Revoltător! Mesaje obscene afișate de suporterii Stelei la meciul cu Academia Rapid

Citeste tot despre: 

Ceea ce trebuia să fie cel mai bun prilej pentru fanii Stelei și ai Rapidului de a demonstra că echipele lor merită să joace în prima ligă s-a transformat într-o demență totală. Mesajele obscene, actele de violență și bătăile huliganilor cu jandarmii i-au făcut pe oamenii de bun simț care și-au adus copiii la meci să-i ia de mână și să plece acasă.

Steaua armatei și Academia Rapid (1-3) s-au înfruntat, aseară, pe Arena Națională, într-un meci de liga a patra. Nostalgia după derby-ul de altă dată i-a atras ca un magnet la stadion atât pe ultrași cât și pe spectatorii normali la cap. Așa s-au strâns în tribunele arenei 36.000 de oameni, mai mulți chiar și decât la ultimele derby-uri Steaua - Dinamo. 

Ce nu s-a văzut la televizor au fost mesajele obscene și cu tentă rasistă ale ultrașilor echipei sponsorizată de Armata Română, care s-au dat în petec și de această dată.

  • "La cât ați fost ajutați / Să dea dracu' să nu votați"
  • "Absolvenți de pușcărie, v-ați făcut academie?"
  • "Degeaba v-ați pus nume de «Academie» / Tot "școala vieți" pe diplomă vă scrie"
  • "Asia Express - mai bine se filma în Giulești / Junglă urbană, colibe și pești.''
  • "În liga a 4-a din cauza unui sistem defect / Urmăm același ideal fără niciun regret''
  • ''De ce vreți să promovați? / În 2-3 ani nu mai existați''
  • "Academia cu bani de la primărie... / Ajutorul social, un obicei în ursărie"

 

Loading...

Citește și

  • csa steaua academia rapid bataie stadion

    Un meci între două echipe de liga a IV-a a fost întrerupt sâmbătă după ce suporterii celor două galerii s-au luat la bătaie în tribune. Lucrurile au degenerat când jucătorii Rapidului au deschis scorul. Inflamaţi de situaţia meciului, steliştii au sărit ca arşi asupra unui susţinător al echipei care a vrut să ia un drapel din galerie. Partida a fost întreruptă preţ de câteva minute. S-a aruncat cu fumigene, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi copii au fost transportaţi către ambulanţe.