Revolta lui Iordănescu: ”Domnul Gigi Becali a început să ne arbitreze de la televizor”

Ultima actualizare:

    Edi IordănescuFOTO: Sportpictures.eu
Edi IordănescuFOTO: Sportpictures.eu

Universitatea Craiova și CFR Cluj au terminat la egalitate, 0-0, în ultimul meci din sezonul regulat care a implicat echipe din partea superioară a clasamentului.

La finalul partidei, antrenorul clujenilor, Edi Iordănescu, s-a arătat revoltat de greșelile de arbitraj făcute în defavoarea echipei sale și l-a acuzat pe patronul de la FCSB, Gigi Becali, că pune presiune pe arbitri prin declarațiile pe care le face.

"Dacă e un lucru care m-a supărat în seara asta, în ciuda faptului că niciodată nu aş putea să contest valoarea brigăzii din seara aceasta, o brigadă europeană, cu central extrem de valoros, e că au fost neinspiraţi. Am văzut reluările, e penalty clar. Camora rămâne fără şort pe el. La ofsaid m-am uitat de 20 de ori să văd dacă a fost, dar penaltiul este clar. Dar nu mă deranjează nici asta, că nu am primit un penalti. Dacă mă deranjează ceva, este că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înţeles că se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace, pentru că îl influenţează. Am avut două penaltiuri cu Dinamo şi am ieşit hoţi după jocul trecut. Am ieşit hoţi cu buzunarele goale. Acum, din nou, un penalti clar, de necontestat. Nu ştiu dacă influenţează, dar se creează o imagine falsă, neadevărată. Propun ceva, ca odată cu începerea play-off-ului, toţi să ne oprim de la a comenta arbitrajul. Hai să facem toţi treaba asta! În sprijinul arbitrajului românesc, în sprijinul fair-play-ului să încercăm să nu mai comentăm. Dar nimeni. Eu spun că toate echipele implicate în play-off putem să încercăm să ne abţinem să mai comentăm şi să nu mai punem presiune. Altfel, riscăm să-i inflenţăm pream mult şi riscăm să creăm imagini neadevărate. Ţi-e teamă să dai pentru că după aceea se strigă", a declarat Iordănescu, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

image
image
image
image
image
image
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
Daniel Niculae (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net