Revenit pe teren, Ianis Hagi a dat o pasă de gol în victoria echipei Glasgow Rangers cu Livingston

hagi-ianis-epa-efe-h_56756797_1.jpg

Ianis Hagi a contribuit la calificarea lui Rangers în semifinalele Cupei Ligii Scoțiene
Ianis Hagi a contribuit la calificarea lui Rangers în semifinalele Cupei Ligii Scoțiene
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Glasgow Rangers a câștigat cu 2-0 (0-0), miercuri seară, pe teren propriu, meciul cu Livingston, programat în sferturile de finală ale Cupei Ligii Scoţiene. Revenit pe teren după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Ianis Hagi a avut o evoluție bună, dând o pasă de gol.

Internaționalul român a fost rezervă, fiind introdus pe teren în minutul 46. El a pasat decisiv la golul înscris de Roofe (min. 48). Diferența a fost majorată de Morelos, în minutul 63.
Despre revenirea lui Ianis a vorbit Ilie Dumitrescu în emisiunea Digi Sport Special: "Sunt impresionat de mesajul ăsta, apropo de Ianis. Deci, copilul și-a plătit avion personal și a ajuns luni spre marți (n.r - în Scoția). A făcut un singur antrenament și, practic, cu un singur antrenament, a intrat 45 de minute și chiar a făcut diferența. E un lucru extraordinar. Nu știam lucrul ăsta. Mi-a scris Hagi. Uite cât își dorește. S-a antrenat aici. A ținut dietă. E profesionist. Au fost surprinși după pauza asta. Bravo lui! Un copil cuminte și cu o educație profesională extraordinară", a comentat fostul internațional.
Hagi jr. a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în 7 septembrie, pe când se afla în cantonament cu echipa naţională, la Skopje (Macedonia de Nord). El ar fi contractat virusul din focarul care a existat la Rangers. "Ianis s-a întors şi s-a antrenat. Părea destul de sprinten", a declarat secundul Gary McAllister, pentru presa scoţiană. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5