Reparațiile la liniile de metrou care deservesc stadionul Wembley au fost anulate

Ultima actualizare:

Vestea că metroul va fi închis într-o mare parte a Londrei a fost comentată de presă, care a vorbit despre un coșmar pe mijloacele de transport în comun în contextul în care la Londra va gîzdui în acest weekend două evenimente sportive importante: finala Champions League la fotbal, diseară, de la ora locală 19.45 (21.45 la București), pe Wembley, și meciul de rugby Anglia - Barbarians, mâine, pe Twickenham. Între timp, conștientizând efectele închiderii liniilor Metropolitan și Jubilee, administrația metroului londonez a decis să anuleze lucrările de reparație, astfel că acum ramele circulă normal în tot orașul.

Gazdă a Jocurilor Olimpice în 2012, Londra încearcă să rezolve de pe acum problemele pe care le are în legătură cu transportul în comun. Cum în centrul orașului accesul cu automobilul este taxat, mulți preferă să circule cu metroul sau cu autobuzele, ceea ce provoacă aglomerație la orele de vârf (la ora 17.00, ies de la birouri ”gulerele albe”).

În urmă cu câteva minute, pe site-ul Transport of London apărea că pe Central Line (linia de metro care deservește centrul orașului sunt unele probleme tehnice cu o ramă de metro), motiv pentru care circulația se desfășoară anevoios.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
FCSB Rapid (Sportpictures) jpg
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net