Remiză goală

Ultima actualizare:

Gardoş, folosit după o lună şi jumătate. Din cauza problemelor de pe banda dreaptă a terenului, Roni Levi s-a hotărât să-l titularizeze pe Florin Gardoş, care n-a mai jucat pentru Steaua din prima etapă a Ligii I. Geraldo Alves a jucat în premieră ca fundaş dreapta pentru gruparea roş-albastră.

Afară din Ghencea, pentru prima oară în grupe. La debutul în noul sezon din Liga Europa, Steaua a realizat o premieră istorică. Roş-albaştrii nu mai evoluaseră până aseară pe un alt teren în afară de cel din Ghencea în grupele unei competiţii europene.

Steaua a mai jucat în play-off-ul Ligii Europa la Cluj, contra bulgarilor de la ŢSKA Sofia (2-0).

 Marica, titular pentru a doua oară. Chiar dacă era anunţat rezervă, Ciprian Marica a fost ales în primul "unsprezece" de către antrenorul Ralf Rangnick. Atacantul de 26 de ani a bifat al şaptelea meci pentru formaţia din Gelsenkirchen, fiind la doar al doilea ca titular, însă nu a reuşit să marcheze până acum.

Becali i-a prelungit contractul lui Tatu. Adus în vară ca jucător liber de contract, atacantul brazilian a primit o veste excelentă înaintea meciului.

„Pentru el am făcut deja opţiune pe încă doi ani. Trebuia să-i dăm 50.000 de euro impresarului pentru încă doi ani şi am semnat, gata" , a spus Gigi Becali.

Clujenii i-au scandat numele lui Neşu. Deşi mai puţini decât la partida cu ŢSKA Sofia, disputată pe aceeaşi arenă, fanii din Ardeal au dat dovadă de mult fair-play.

Cel mai impresionant moment s-a petrecut în a doua repriză, când întreg stadionul i-a scandat numele lui Mihăiţă Neşu, fostul jucător de la Utrecht, accidentat grav în urmă cu patru luni.

Levi l-a băgat pe „bezmetic". Dacă în privinţa lui Martinovici, antrenorul Stelei l-a ascultat pe Gigi Becali şi nu l-a introdus pe sârb, Roni Levi l-a băgat pe celălalt ingrat, Raul Rusescu, în repriza secundă. Patronul roş-albaştrilor îl numise pe Rusescu „bezmetic" după partida slabă făcută cu Gaz Metan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
marcel ciolacu si gabriela firea. foto mediafax
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net