Reghecampf, luat la mişto de rivalii din finala Ligii Campionilor Asiei!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf e contestat de şefii lui Al-Hilal
Laurenţiu Reghecampf e contestat de şefii lui Al-Hilal

Criticat de jurnaliştii din Arabia Saudită, după ce Al-Hilal a pierdut finala Ligii Campionilor, fostul antrenor al Stelei e acum ironizat şi de „canguri“.

Chestionat despre protestele vehemente ale saudiţilor la adresa arbitrajului, Toni Popovici, antrenorul celor de la Western Sydney a spus: „Nu mă interesează ce zic arabii. Realitatea e că n-au fost în stare să ne dea un gol în 180 de minute. Ne-am atins obiectivul. Suntem campionii Asiei“.

Portarul Ante Covici, desemnat cel mai bun jucător al finalei, a fost şi mai vehement. „Dacă se va face o anchetă privind penalty-urile refuzate arabilor, atunci ar trebui să se facă una şi privind modul în care jucătorii lui Al-Hilal s-au comportat după meci. Pentru mine, acele incidente de la final au fost mai grave decât orice decizie luată în timpul partidei“, a spus portarul de 39 de ani.

Covici şi-a amintit şi de declaraţiile date de Reghecampf, înainte de retur, când românul a catalogat Western Sydney drept „o echipă mică“. „Al-Hilal ne-a privit de sus în tur, iar înainte de-al doilea meci, antrenorul lor a dat nişte declaraţii arogante şi naive. N-am nicio simpatie pentru un astfel de om“.

1,5 milioane de dolari a primit Western Sydney de la Confederaţia Asiatică de Fotbal pentru câştigarea Ligii Campionilor Asiei. Australienii au câştigat acasă cu Al-Hilal, 1-0, şi au remizat pe terenul arabilor.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net