Reghecampf, la un pas să se bată cu preşedintele Craiovei

Ultima actualizare:

    Laurenţiu ReghecampfFoto Click!
Laurenţiu ReghecampfFoto Click!

Steaua - CS U Craiova a fost un meci foarte tensionat, la asta contribuind şi declaraţiile războinice date de ambele tabere înainte de startul său. După victoria vicecampioanei, scandalul a continuat la vestiare şi lucrurile au fost la un pas să degenereze.

Marcel Popescu, preşedintele Craiovei, a intrat în direct la Digi Sport şi a spus că Laurenţiu Reghecampf l-a înjurat şi a vrut să-l lovească cu capul în gură.  ”A fost ceva incredibil la vestiare. Ieșim, îi felicitasem pe băieți că s-au dăruit. Nu concep și nu puteam să cred ce s-a întâmplat în zona mixtă, când antrenorul Stelei înjură ca la ușa cortului, își permite să dea ca ultimul boschetar cu capul. Îl vede Viorel Ilinca, observatorul de la Ligă, și nu îi vine să creadă, injura printre dinți, golănește. Să vină antrenorul Stelei să nu fie oprit de nimeni și să se comporte în felul ăsta și verbal și cu tentativa de a sări la bătaie, nu se poate. Era un eveniment în care el până la plecare e antrenorul echipei Steaua și eu președintele Craiovei. Exista speculații, dar eu nu îmi permit să jignesc în timpul serviciului. A ieșit, a început să înjure. Zona mixtă este între vestiare. A început să înjure, a venit și a vrut să lovească. A venit Viorel Ilinca, Reghe, te rog să te liniștești. Lucrurile au luat-o razna”, a spus şeful oltenilor.

Tehnicianul roş-albaştrilor spune că lucrurile au fost defapt invers, el reproşându-i lui Popescu doar că se află într-o zonă permisă doar jucătorilor şi antrenorilor. M-a înjurat până acum, a pus toată galeria să mă înjure tot meciul. N-are voie aici. De ce nu dă interviul în altă parte? Să vă explice cum m-a înjurat", a răspuns Reghecampf. Nu ştim exact cum a fost cu înjurăturile de la vestiare, dar cele din tribună la adresa stelistului sunt invenţii pure. Oltenii din peluză au înjurat doar de câteva ori Steaua, niciodată personal pe Reghecampf.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net