Reghecampf i-a «săpat» pe toţi

Ultima actualizare:

    Reghecampf a cucerit  două titluri cu Steaua şi  acum îl ţinteşte pe următorulFoto: sportpictures.eu
Reghecampf a cucerit două titluri cu Steaua şi acum îl ţinteşte pe următorulFoto: sportpictures.eu

Laurenţiu Reghecampf şi-a văzut visul cu ochii şi a ajuns din nou la Steaua, dar până aici i-a “lucrat” pe foştii antrenori, Costel Gâlcă şi Mirel Rădoi, finul patronului echipei campioane.

Soţul impresarei Anamaria Prodan s-a autopropus în Ghencea încă din februarie, când fusese demis de la Al-Hilal, însă patronul Gigi Becali nu l-a vrut, şi atunci a intensificat atacurile în vară, când contractul lui Costel Gâlcă expira. “Nu mai hotărăsc destine, să dau eu oamenii afară. Au existat discuţii cu Reghecampf, m-am întâlnit cu el, mi-a dat mesaje şi mi-a spus că o reglăm... Eu i-am zis: «Nu-l dau afară pe Gâlcă, pentru că sunt corect şi nu vreau să mă bată Dumnezeu că mă joc cu oamenii»”, a spus atunci omul de afaceri. Confirmarea că Reghe îl “săpa” pe rival a venit şi din partea fostului portar al echipei campioane, Arlauskis: “E foarte urât ce i se întâmplă lui Gâlcă, nu merită să fie tratat aşa. Fiecare îşi vede interesul, dar el a rezistat cu toate vorbele urâte ale familiei Reghecampf”. Apoi, omul care stătea pe tuşă a primit o nouă lovitură: nu a fost instalat el, ci finul Mirel Rădoi. În acest caz a aplicat altă metodă, fiindcă nu-l putea compromite pe fostul jucător emblematic al Stelei prin mesaje şi telefoane, ţinând cont că e şi finul lui Becali. După câte un rezultat slab al “militarilor”, îşi punea pe reţelele de socializare tot felul de poze cu el în ipostaze triumfătoare pe banca celor din Ghencea. În cele din urmă, Rădoi a preferat să plece şi a oferit o declaraţie “usturătoare”, chiar dacă nu a pronunţat nici un nume: “Sper ca aceşti antrenori mari, care tot apar pe la televizor şi se dau stelişti, să vină să ajute echipa, dar nu pentru 25.000 de euro pe lună, aşa cum au cerut... Să antreneze Steaua, nu doar pentru bani”.Laurenţiu Regehcampf  va avea cel mai mare salariu din Liga I, suma, cu tot cu bonusurile pentru îndeplinirea obiectivelor, urmând a se situa în jurul a un milion de euro pe sezon.“I-am făcut o ofertă pe care nu a putut să o refuze. Am convenit ca salariul să fie confidenţial şi e vorba despre foarte mulţi bani. Dacă îşi îndeplineşte obiectivul poate să câştige cât avea în Arabia”, a spus Gigi Becali. Tehnicianul obţinea la saudiţii de la Al-Hilal în jur de 2,5 milioane de dolari pe an. În ţară, nu va ajunge la acest prag, ci undeva la jumătate, mai ales că finanţatorul îi va opri din leafă echivalentul clauzei de reziliere pe care o avea cu bulgarii de la Litex, adică 400.000 de euro. Suma a fost trecută în înţelegerea semnată în vară, aceeaşi condiţie fiind şi-n cazul în care şefii ar fi renunţat la serviciile românului. “O să plătesc eu către bulgari, dar îi scad bani din salariu”, a explicat Gigi Becali.

Îşi aduc vedete gratis

Celeban s-a  afirmat la Vaslui
Celeban s-a afirmat la Vaslui

Steliştii au anunţat o campanie puternică de transferuri, interesant fiind că toate numele sonore sunt ale unor jucători liberi de contract. Piotr Celeban va evolua în Ghencea, românii înţelegându-se cu cei de la Slask Wroclaw, mai ales că fundaşul avea o clauză prin care putea pleca din iarnă fără pretenţii din partea polonezilor în cazul unei oferte concrete. Apărătorul care a evoluat şi la Vaslui e confirmat deja, însă lista antrenorului Reghecampf  mai conţine şi nume ca Marica şi Bourceanu, ambii liberi de contract, sau Sânmărtean, pe picior de plecare de la Al-Ittihad. Oricum, patronul Gigi Becali a anunţat că şi Pintilii, care activează la israelienii de la Hapoel Tel Aviv, va reveni la echipă, şi a enumerat încă opt jucători din Liga I pe care i-ar vrea în Ghencea: Ivan, Bancu şi Mateiu de la Craiova, Budescu, Alibec, Morais şi Enache de la Astra, plus Zoubir de la Petrolul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net