Reghecampf a devenit cel mai arogant antrenor din Liga I. Vezi ce spune despre rivali şi reacţia dinamoviştilor înainte de derby!

Ultima actualizare:

""Nu ne luptăm cu Dinamo. Ei nu reprezintă nimic. Este diferenţă mare între noi şi ei. Noi ne batem cu Petrolul şi Astra. Meciul cu Dinamo nu înseamnă nimic pentru noi. Partida cu Chiajna e mai importantă. E diferenţă mare între Steaua şi celelalte echipe din fotbalul românesc. Noi am revoluţionat fotbalul românesc. Steaua, campioana României, echipa cu cei mai mulți fani și cea mai iubită din țară.... Ne pregătim de derby..... offf... Vorbiți mai puțin, aceste declarații ne fac mai puternici. Înainte de meci, toți vorbiți, după, mai greu. Ne-am obișnuit", a postat Laurenţiu Reghecampf pe Facebook, ca un puştan care mănâncă chipsuri în faţa laptopului şi de plictiseală se ceartă cu rivalii virtuali de pe internet.

Răspunsul dinspre Ştefan cel Mare nu s-a lăsat mult aşteptat şi a venit din partea unui fost dinamovist, dar şi din partea "Procurorului".

"Acest antrenor este un Lord. Câtă aroganţă, dar trebuie să aibă mai mult respect pentru istoria lui Dinamo, pentru suporterii lui Dinamo. Vreau să-i amintesc că pentru a antrena Steaua în campionatul românesc este foarte uşor, pentru că îşi poate permite orice jucător îşi doreşte. Şi dacă nu reuşesc jucătorii să câştige un meci, atunci intervine clubul. El ştie foarte bine cum a câştigat ultimele derby-uri. Tuturor băieţilor de la Dinamo pe care îi port în suflet vreau să le amintesc că niciun meci nu este câştigat înainte de a se juca. Forţa, 'rezolvaţi-l' pe acest răsfăţat recomandat. Eu vă voi ţine pumnii strânşi. Forţa Dinamo!" a replicat Dario Bonetti, fostul antrenor italian al "câinilor".

"Dacă eşti cu adevărat un făcător de fotbal şi un om cu morala şi cu cinstea nealterate nu faci astfel de declaraţii cu impostura agresivă despre un rival tradiţional. Acest personaj este urmărit de atât de multe semne de întrebare, are atâta rumoare şi foc în propria casă asupra justeţei rezultatelor de până acum, rezultate care nu au fost altceva decât o superioritate de jucător realizată de managmentul clubului prin transferuri şi nu prin ceea ce înseamnă forţa reală a jocului sau inspiraţia şi ştiinţa antrenorului. Aici este prea mult întuneric şi timpul îl va lumina. Important este că în momentele realmente de referinţă, evoluţia echipei sale şi a sa au capotat lamentabil. Am văzut cum a revoluţionat fotbalul românesc la meciul cu Stuttgart.

Unul care nu a jucat decât întâmplător contra lui Dinamo nu are cum să declare decât inepţii de genul acesta. Sper ca Dinamo să strângă forţele pentru a da şi pe teren un răspuns pe măsură. Să-şi folosească toate capacităţile pentru a da singurul verdict care spune totul, rezultatul. În încheiere, pot să spun că nu mă mai surprinde nimic de la această familie năvălită delicvent în fotbalul românesc. Celui în cauză i se adaugă şi apa pe care o bea pe tuşă şi care nu putea decât să-i inunde urmele de circumvoluţiuni ce îl zgândăresc când pleacă din tractirul de acasă", a afirmat şi Cornel Dinu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net