"Reghe" vrea să-l amendeze pe Alibec, dar Becali refuză: "Îi dau şi banderola!"

Ultima actualizare:

    CFR are acum două puncte peste Alibec şi compania, dar în play-off va rămâne doar unulFoto Click!
CFR are acum două puncte peste Alibec şi compania, dar în play-off va rămâne doar unulFoto Click!

Denis Alibec a marcat din penalty la Cluj, dar şi-a destabilizat echipa după ce a încasat două cartonaşe galbene şi a fost eliminat încă dinainte de pauză la partida cu CFR.

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf a declarat după meci că atacantul său trebuie să fie mult mai atent la simulăru şi proteste, iar pentru a fi încurajat va fi ars şi la bani. Din păcate pentru antrenor, patronul i-a ştirbit din nou din autoritate şi a spus că nici nu se pune problema de vreo amendă, ba dimpotrivă! "Cartonașul roșu a fost dat foarte ușor, dar Denis trebuie să fie atent. Am vorbit cu el în Antalya, i-am spus că nu e ușor; când joacă la Steaua, toți oamenii o să fie cu ochii pe el, pe fiecare reacție pe care o are. O să fie probabil amendat. Eu sper să învețe din această seară și la următoarele meciuri să fie mult mai bine", a declarat Laurențiu Reghecampf după meciul de la Cluj.

"O să intervin eu şi o să îi anulez amenda lui Alibec. Nu am trecut niciodată peste deciziile antrenorului, dar părerea mea e că el nu putea sta în picioare la faza aceea. Dacă un jucător alunecă, ce faci, îi dai galben? El nu şi-a putut ţine echilibrul. Eu am hotărât că îi dau banderola pentru a-l responsabiliza mai tare. Eu cred că la orice echipă căpitan trebuie să fie cel mai bun jucător. El e ca un copil, iar banderola îl va face să se comporte altfel. Dacă vede că Becali îl face căpitan şi îi plăteşte amenda, o să vedeţi că se va comporta altfel. Eu cred că nu o să mai aibă vreun gest de genul acesta în viitor", a ripostat Becali, la Digi Sport.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net