Reghe, vacanţă în Las Vegas

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Familia tehnicianului din Ghencea a intrat în vacanţă. Imediat după remiza de miercuri cu Basel, 1-1, din Champions League, antrenorul şi-a anunţat jucătorii că au liber şi că se vor revedea peste câteva zile, motivând că trebuie să rezolve câteva probleme personale.

Fotbaliştii s-au conformat, iar la aeroport au observat că antrenorul nu are destinaţia România, ci America. Profitând de pauza competiţională pricinuită de jocurile echipei naţionale, Reghecampf şi-a luat câteva zile de concediu, alături de Anamaria Prodan şi alţi câţiva membri apropiaţi din familie. Destinaţia a fost aleasă nu numai pentru distracţie, cât şi pentru afaceri.

simeon stalpnicul png

Reghe şi Anamaria filmează acolo câteva episoade dintr-un reality show, dar vor şi să achiziţioneze o casă. Cum sora Anamariei, Anca, are ca specializare domeniul imobiliar, ea a intermediat afacerea, iar impresara şi-a pus semnătura pe acte. Oricum, Prodanca se laudă că-n America deţine mai multe proprietăţi pe care le închiriază cu zeci de mii de dolari lunar, profitul pe an ajungând la aproape un milion de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net