Reghe se ia la «trântă» cu Becali

Ultima actualizare:

    Patronul şi antrenorul nu se înţeleg la tactica de joc
Patronul şi antrenorul nu se înţeleg la tactica de joc

Dacă Steaua nu câştigă azi cu Craiova, se anunţă iureş mare în curtea roş-albaştrilor, cu atât mai mult cu cât Reghecampf a lăsat senzaţia că vrea să iasă de sub papucul patronului Gigi Becali.

Derby-ul Craiova – Steaua de la Severin aruncă o presiune uriaşă pe umerii lui Laurenţiu Reghecampf, care nu-şi mai permite paşi greşiţi în lupta pentru titlu. Cum Gigi Becali a dat ordine clare în ultimele zile privind alcătuirea primului 11, Reghe e pus într-o mare dilemă: să-l asculte orbeşte pe patron sau să meargă pe mâna sa, cu riscul de a cădea definitiv în dizgraţia lui Becali. “Echipa care intră în teren o fac numai eu, ca să fie clar”, a insistat Reghecampf, ca răspuns la dorinţa şefului său de a-l trece în rezervă pe veteranul Mihai Pintilii (33 de ani).

„Pentru mine, Pintilii e căpitanul şi aşa va rămâne cât timp e apt de joc”, a completat antrenorul Stelei. De asemenea, Reghecampf i-a atras atenţia lui Becali să nu mai dezvăluie echipele de start, aşa cum a făcut-o cu ocazia meciului din această seară cu CSU Craiova. “E un dezavantaj pentru că adversarul are timp să se pregătească. Eu i-am explicat asta, dar nu-i pot interzice să vorbească”, a precizat Reghe.Rămâne de văzut cum va reacţiona Gigi Becali la aceste provocări, mai ales dacă rezultatele Stelei cu Reghecampf la timonă vor fi în continuare sub aşteptări.

Soţia i-a făcut un contract «beton»

simeon stalpnicul png

Laurenţiu Reghecampf îşi permite un asemenea război al declaraţiilor cu Becali, în condiţiile în care nu poate fi dat afară decât în schimbul unei clauze colosale, de aproape un milion de euro. Sumă pe care soţia lui, impresarul Anamaria Prodan, i-a negociat-o.  De asemenea, Reghe nu poate părăsi de voia lui banca Stelei fără să achite o sumă consistentă. „Nu se pune problema să plec de la Steaua, mai am contract un an şi jumătate. Echipa care mă vrea ar trebui să plătească o sumă cu multe zerouri”, a recunoscut Reghecampf.

Îl laudă pe Cosmin Contra

simeon stalpnicul png

Laureţiu Reghecampf şi Cosmin Contra sunt prieteni buni, şi, în ciuda faptului că acum antrenează rivalele Steaua şi Dinamo, nu şi-au ascuţit săbiile pentru duelurile din campionat. Din contră! Tehnicianul vicecampioanei a salutat aducerea lui ”Guriţă” la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare. ” Este un antrenor tânăr, care îşi doreşte foarte mult, cu siguranţă va aduce un plus echipei. Sunt sigur de acest lucru. Fără Dinamo normal că play-off-ul va fi mai sărac, dar echipele care se califică merită acest lucru. Ce să mai discutăm? Dacă Dinamo nu va reuşi să se califice, înseamnă că nu a meritat acest lucru”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net