Reghe pleacă la vară!

"Rămân pe viaţă la Steaua", spunea antrenorul din Ghencea în momentul în care a semnat contractul, în vara anului trecut. Cu toate că rezultatele ţin cu Reghe, se pare că tehnicianul şi-a reconsiderat poziţia vizavi de perioada mandatului său. Sau cel puţin aşa susţine antrenorul Liţă Dumitru.

Reghecampf a rezistat pe banca tehnică a formaţiei din Ghencea mai mult decât ar fi pariat cârcotaşii. De altfel, în momentul în care a fost instalat ca principal al Stelei, el a făcut o declaraţie de dragoste clubului, precizând că va rămâne toată viaţa la echipa "roş-albastră". Modul în care joacă echipa, primul loc ocupat în Liga I dar şi rezultatele din Liga Europa "ţin" cu Reghe.

Totuşi, nu toată lumea îl vede pe tehnician pe banca Stelei mult timp de acum încolo. Liţă Dumitru, omul care a fost mai mereu în scandal cu actuala conducere a "militarilor", susţine că antrenorul va pleca din vară de la echipă.

"Dacă va câştiga titlul şi va trece de Chelsea, Reghecampf va demisiona în vară de la Steaua. Sunt sigur că aşa se va întâmpla. Când ai rezultate, sunt tentaţii mult mai mari, cu salarii mai atrăgătoare. Reghecampf va lua decizia care trebuie luată în vara, adică va pleca", a spus acesta la GSPTV.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1