Reghe: «Nu mai sunt antrenorul echipei Steaua»

Ultima actualizare:

    Reghecampf
Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a ajuns la o înţelegere cu oficialii Stelei şi de azi nu mai este antrenorul celor din Ghencea, el urmând să plece la Al-Hilal. La arabi el va câştiga cinci milioane de euro pe doi ani.

"La orice club este binevenită o schimbare cînd se ajunge la un nivel înalt de performanţă, pentru că trebuie să apară altă motivaţie. Trebuie să aveţi răbdare, pentru că sigur se va aduce un antrenor tânăr şi, probabil, se vor face unele investiţii. Ţin foarte mult la jucătorii Stelei, la manager, la patron, trebuia să plec frumos. În momentul de faţă nu se pune problema să iau pe cineva de la Steaua. Aştept să văd ce lot am acolo. Am convenit cu patronul să fie plătită cauza de reziliere, dar nu vreau să vorbesc mai multe. La Steaua există un lot de jucători foarte bun, un grup unit, de aceea cred că pentru antrenorul care va veni va fi mai simplu.

Dacă eram şi selecţioner al echipei naţionale, rămâneam. Întotdeauna aş fi ales oferta cea mai bună pentru mine şi familia mea. Sincer, m-ar interesa foarte mult ca Steaua să aibă rezultate indiferent de antrenorul care va veni pentru că rămîne echipa mea de suflet.

Mie mi se cerea câştigarea campionatului, a Cupei, calificarea în Liga Campionilor şi un parcurs cît mai lung în competiţiile continentale. Steaua a avut antrenor până la ora 17.00″, a declarat Laurenţiu Reghecampf la DolceSport.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net