Reghe, la un pas să rateze trofeul Ligii Campionilor Asiei

reghecampf.jpg

reghecampf
reghecampf

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Al-Hilal, trupa fostului antrenor al Stelei, a pierdut prima manşă a finalei cu Western Sydney Wanderers, 0-1, dar românul păstrează şanse să ia trofeul şi bonusul de un milion de dolari.

Saudiţii au dominat partida cu australienii, dar au trebuit să se recunoască învinşi. Returul de peste o săptămână se anunţă incendiar: Reghe şi Pintilii vor fi susţinuţi de 65.000 de fani, iar tehnicianul de 39 de ani îşi poate îmbogăţi CV-ul şi umple conturile.

Laurenţiu Reghecampf susţinea înaintea partidei că echipa sa va marca, nu va primi niciun gol, iar trofeul e ca şi adjudecat de Al-Hilal. Însă, a fost exact invers: elevii săi au atacat permanent, dar rivalul Juric a fost cel care a marcat (minutul 64), faza reprezentând şi primul şut pe poartă al gazdelor. Acum pentru saudiţi, mai exact la data de 1 noiembrie, urmează cel mai important meci, returul cu Western Sydney Wanderers. Dacă Reghe va pierde Liga Campionilor Asiei, relaţia cu şeicii se va răci, el având impus ca obiectiv câştigarea competiţiei. O clauză în contract prevede că obţinerea trofeului îi aduce un milion de dolari ca primă, mai ales că până acum a fost răsfăţat cu daruri scumpe, locuind într-o vilă impunătoare şi având ca maşină de serviciu un Rolls Royce.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • laurentiu reghecampf

    A ajuns în mai la Al Hilal şi deja scrie istorie pentru clubul din Arabia Saudită. Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Stelei, s-a calificat cu echipa sa în finala Ligii Campionilor Asiei, devenind primul antrenor român care se poate lăuda cu o asemenea performanţă. Dacă va reuşi să şi câştige trofeul, după cele două meciuri cu Sydney Wanderers, Reghecampf va primi un milion de dolari din partea şeicilor.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul