Reghe îi ia ceas de 10.000 € lui Tănase

Ultima actualizare:

Steaua a sărbătorit câştigarea titlului la finalul partidei cu FC Braşov, însă, la plecarea de la stadion, "Dodel" era supărat. Tehnicianul s-a interesat ce s-a întâmplat, a aflat de furtul de la cabine, şi i-a făcut o promisiune jucătorului său: dacă marchează în partidele europene şi echipa se califică în grupele Ligii Campionilor va primi în dar un ceas de 10.000 de euro.

Fotbalistul şi-a îndeplinit misiunea, a înscris contra celor de la Vardar Skopje, iar Steaua a ajuns în Champions League după "dubla" cu Legia Varşovia. Acum, Reghe se va ţine de cuvânt şi din prima sa de jumătate de milion de euro pentru îndeplinirea obiectivului îi va lua cadoul lui Tănase.

"Este adevărat. I-am spus că dacă ne calificăm şi el înscrie îi voi lua un ceas. Acum trebuie să-i iau", a confirmat antrenorul Stelei la Digi Sport, cei doi urmând să meargă împreună la un magazine de lux din Capitală pentru a face tranzacţia.  

Moda de a dărui ceasuri în Liga I e veche. La Dinamo, Cristi Borcea i-a dat un orologiu lui Torje, iar Nicolae Badea lui Rapfael Stănescu, însă primul care a făcut un asemenea gest a fost Gigi Becali.

Rică Neaga a fost cel care a făcut în premieră semnul spre oficială, imediat după ce a marcat în partida cu Bate Borisov şi Steaua s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, ediţia 2007 - 2008. Atunci patronul a cumpărat 47 de ceasuri Cartier pentru tot staff-ul, fiecare costând 7.500 de dolari şi fiind inscripţionat cu mesajul "Cadou Gigi Becali, Liga Campionilor 2007-2008" şi numărul de pe tricou al jucătorului.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net