Reghe, din această seară în Liga I!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf s-a întors la SteauaFoto: Click!
Laurenţiu Reghecampf s-a întors la SteauaFoto: Click!

Antrenorul Laurenţiu Reghecampf începe un nou mandat pe banca Stelei, după un an şi jumătate de absenţă. El e tehnicianul cu cel mai bun palmares în campionat din ultimii cinci ani.

Steaua va juca diseară cu cei de la CS U Craiova, meciul fiind primul pentru Reghe de la revenirea în fotbalul românesc. El a disputat până acum 101 partide în Liga I, 60 fiind victorii, 24 de remize şi restul înfrângeri.

Întoarcerea sa în peisajul autohton e apreciată şi de adversari. Antrenorul Astrei Marius Şumudică a surprins prin gestul de a-l felicita pe Gigi Becali pentru instalarea lui Reghecampf pe banca tehnică. “Şumi” i-a dat un mesaj patronului din Ghencea, dar sms-ul a venit după o perioadă în care el i-a ironizat constant pe stelişti şi a declarat că “nu-i înghit nici cu un kilogram de lămâi”.

De altfel, noul tehnician al Stelei are ca obiectiv câştigarea campionatului şi trebuie să recupereze distanţa de zece puncte faţă de Astra, lider ce se poate distanţa până la 13 "lungimi".

Pentru jocul cu oltenii, roş-albaştrii nu se vor putea baza pe serviciile lui Muniru, Kharja, Chipciu, Guilherme şi Filip.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net