Reghe, cât te-a îngrăşat Steaua!

Ultima actualizare:

    Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf a avut un retur al sezonul trecut fantastic pe când o antrena pe Concordia Chiajna, iar asta la propulsat spre Ghencea. Dacă tehnico-tactic, tehnicianul nu s-a schimbat aboslut deloc, fizic e aproape de nerecunoscut. Cu aproximaţie, Reghecampf s-a îngrăşat cu minimum 10 – 12 kilograme, în doar patru luni.

Medical, transformarea fizică a antrenorului echipei din Bulevardul Ghencea, Laurenţiu Reghecampf, poate avea trei motive. Primul, dacă tot e Steaua pe val, poate fi traiul bun. Apoi, la fel de reprezentativ pentru Steaua, stresul atât de prezent în relaţia cu finanţatorul echipei, Gigi Becali, poate juca şi el un rol esenţial în faptul că Reghecampf a luat câteva kilograme în plus. Nu în ultimul rând, sedentarismul, pentru că la Steaua nu se mai bagă deloc la joc cu restul lotului, aşa cum făcea când pregătea Concordia Chiajna.

Acest aspect, coroborat cu consumul de weskey, poate fi o altă explicaţie a noii înfăţişări a tehnicianului "roş-albaştrilor". În orice caz, o simplă alăturare a două poze cu Laurenţiu Reghecampf, una din vacanţa de vară de anul trecut, iar cealaltă din perioada Steaua, relevă un look total schimbat al acestuia, în loc de muşchi şi faţă ascuţită apărând un ditamai burtihan, celulită cât cuprinde pe picioare, şolduri şi coapse şi nişte fălcuţe de bucătar.

Acest lucru surprinde totuşi şi nu-i face deloc cinste antrenorului de doar 37 de ani, care are în spate şi o carieră sportivă întinsă pe parcursul a 25 de ani.

Spre exemplu, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, are cu 10 ani mai mult decât Reghecampf, n-a jucat fotbal decât ocazional, chiar dacă lui îi place să se laude cu un juniorat la Oţelul Galaţi, dar arată mult mai bine decât antrenorul. Acest lucru este observabil cu ochiul liber şi se explică prin faptul că managerul general Mihai Stoica ţine regim alimentar destul de strict şi merge foarte des la sală, ceea ce din lipsă de timp sau din alt motiv, Reghecampf nu face.

Lui Meme îi plac brăţările

Meme Stoica iese însă în evidenţă prin alte lucrui, necaracteristice unei persoane la vârsta lui, ci mai degrabă adolescenţilor teribilişti. Practic, managerul Stelei e recunoscut ca un tip care are grijă de el. Nu mai fumează, merge la sală şi orice apariţie în public, inclusiv la meciurile roş-albaştrilor atunci când stă pe banca tehnică, demonstrează un anumit stil. Contractual, Reghe, Meme şi managerul Marius Ianuli, adoptă aceleaşi ţinute în timpul meciurilor, însă Stoica apelează şi la accesori.

simeon stalpnicul png

Astfel, Meme poartă la mâna stângă un ceas sport, neapărat colorat în funcţie de hainele alese, plus alte brăţări din silicon, iar la braţul drept are înşirate mai multe „podoabe" menite să-i poarte noroc. Interesant e că oficialul stelist nu renunţă niciodată la accesorile sale, indiferent dacă se îmbracă casual sau la costum. Oricum, managerul din Ghencea e un mare fan al brăţărilor, în trecut el aducându-le jucătorilor unele energetice menite să le mărească randamentul în teren.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net