Reghe are încă emoţii

Ultima actualizare:

    Tehnicianul român a câştigat meciul din Cupa Prinţului, dar şeicii de la Al-Hilal sunt în continuare cu ochii pe el
Tehnicianul român a câştigat meciul din Cupa Prinţului, dar şeicii de la Al-Hilal sunt în continuare cu ochii pe el

Considerată ca un ultimatum pentru a nu fi dat afară de pe banca lui Al-Hilal, partida de luni seară din sferturile de finală ale Cupei Prinţului a fost o formalitate pentru Laurenţiu Reghecampf. În superioritate numerică încă din minutul 10, echipa antrenorului român s-a distrat cu divizionara secundă Hottain, scor 3-0.

Victoria şi calificarea în semifinalele competiţiei i-au adus lui Reghe o importantă gură de oxigen în relaţia cu şeicii din conducerea clubului. Aparent, apele s-au liniştit la Al-Hilal, dar se pot agita din nou la următorul eşec. În aceste condiţii, pentru Reghecampf urmează o perioadă de totul sau nimic. Mai exact, în campionat nu mai are voie să facă paşi greşiţi, începând cu meciul de vineri cu codaşa Al-Shoalah, distanţa faţă de liderul clasamentului fiind una considerabilă (nouă puncte).

Apoi, câştigarea trofeului în Cupa Prinţului devine esenţială, cu atât mai mult cu cât Al-Hilal va avea un adversar accesibil în semifinala de săptămâna viitoare. De asemenea, la 25 februarie va începe o nouă ediţie a Ligii Campionilor Asiei, competiţie în care Al-Hilal a jucat finala anul trecut, astfel orice înfrângere în faza grupelor nu va fi tolerată.

E "periat" de unii şeici

Deşi l-au băgat pe român în şedinţă după ultimele rezultate nesatisfăcătoare, conducătorii lui Al-Hilal încearcă să păstreze liniştea în jurul echipei cu declaraţii sforâitoare. „Va rămâne la noi până la finalul contractului. Nu există posibilitatea să fie dat afară. El e esingurul care decide la echipă. După noi, e în primii 10 antrenori din Europa”, a declarat unul dintre oficialii lui Al-Hilal.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net