«Regele» Hagi se răzbună pe FCSB

Ultima actualizare:

    Gică Hagi  nu vrea să-i mai  vândă jucători  finului Becali
Gică Hagi nu vrea să-i mai vândă jucători finului Becali

FCSB a fost sezonul trecut principalul duşman al Viitorul şi lupta încă se duce prin tribunalele din Elveţia. Doar ură şi venin curge dinspre Palat, spre malul mării, dar patronul roş-albaştrilor are amnezie când vine vorba despre talentaţii puşti ai „Regelui”. Hagi are însă o memorie mai bună şi îi dă peste bot nerecunoscătorului său fin.

Gigi Becali a ţinut tot timpul să precizeze că iniţiativa de la TAS nu reprezintă nimic personal şi că Gheorghe Hagi n-are de ce să se supere. Fostul internaţional a precizat însă că latifundiarul nu ştie să piardă şi că ce face el nu e fair-play. Tot scandalul a părut să nu afecteze însă negocierile pentru jucătorii Viitorului, pe care Nicolae Dică îi vrea sub comanda lui. Hagi a tăcut, n-a refuzat din capul locului nimic, dar prin vocea lui Cristian Bivolaru, directorul general al constănţenilor, mesajul era clar! Vor da jucători FCSB-ului doar dacă e vorba despre o sumă de nerefuzat. Aşa s-a întâmplat cu Dragoş Nedelcu, fundaşul central în vârstă de 20 de ani dorit toată vara de bucureşteni. Până la urmă, Viitorul a realizat ce şi-a propus, adică a încurcat-o pe FCSB pentru a refuza-o în ultimul moment. Asftel, Dică şi compania au rămas cu buza umflată, iar Nedelcu s-a prezentat în cantonamentul lui Hagi, din Slovenia. „Le mulţumesc pentru oferta făcută. Steaua este cea mai titrată echipă, dar am considerat că pentru mine este cel mai bine să rămân la Viitorul. A contat mult şi faptul că am mulţi prieteni acolo, dar decizia a fost doar pe plan personal. Domnul Hagi m-a sfătuit să iau o decizie pentru mine”, a spus fotbalistul.

Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, era foarte nervos de ce le-a făcut Nedelcu şi a avut o reacţie răutăcioasă la adresa lui. „Normal că a picat definitiv, doar nu credeţi că Steaua se joacă cu chestii de genul ăsta. A refuzat, foarte bine. Este un jucător de perspectivă, urmează să vedem dacă va avea un traseu ascendent sau nu. Vedem cine va fi perdant în afacerea asta. Preţul lui era între 300.000 şi 500.000 de euro, de asta nu sunt mâhnit că nu s-a materializat”, a declarat acesta. Oferta FCSB-ului a fost de 1,5 milioane de euro pentru Viitorul şi 12.000 de euro salariu pe lună pentru jucător. Cum constănţenii n-au avut până acum probleme să vândă FCSB-ului, cazurile lui Tănase sau Iancu vorbind de la sine, e clar că procesul de la TAS a provocat această răzbunare a lui Hagi. Astfel, cel mai probabil nici Florinel Coman, altă „perlă” a Viitorului dorită de Becali, nu va juca în roşu şi albastru prea curând.


    Dragoș Nedelcu  a fost la un pas  să ajungă la FCSB,  dar s-a răzgândit
Dragoș Nedelcu a fost la un pas să ajungă la FCSB, dar s-a răzgândit

Galatasaray şi Fenerbahce se bat pe Benzar 

simeon stalpnicul png

Se vorbeşte mult despre Coman şi Nedelcu, dar singura certitudine în ceea ce priveşte plecările Viitorului este căpitanul Romario Benzar. Acesta e de 7 ani la Ovidiu şi Hagi a acceptat că e momentul să schimbe tabăra, pentru preţul corect! Şi jucătorul a spus asta răspicat imediat după câştigarea titlului, Turcia părând cea mai probabilă destinaţie. Ziarele de la Istanbul au scris ieri că Galatasaray şi Fenerbahce licitează pentru internaţionalul de 25 de ani, care va juca fie alături de Podolski, la cim-bom-bom, fie împreună cu Van Persie, pe Sukru Saracoglu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net