«Regele», în crize de nervi

Ultima actualizare:

    După ce a fost eliminat, Gică Hagi şi-a condus echipa din spatele băncii de rezerveFoto: Mediafax
După ce a fost eliminat, Gică Hagi şi-a condus echipa din spatele băncii de rezerveFoto: Mediafax

Gică Hagi nu se poate controla atunci când intră în febra meciurilor. Patronul-antrenor al celor de la Viitorul a făcut o criză de nervi în timpul meciul cu Steaua, pierdut cu scorul de 1-0, iar imaginele surprinse de camerele video nu-i fac deloc cinste.

Şi ”Regii” îşi mai pierd controlul! A demonstrat-o şi Gică Hagi duminică seară, spre finalul meciului pe care echipa sa l-a disputat pe Arena Naţională în compania campioanei Steaua. La 1-0 pentru fotbaliştii lui Rădoi, Hagi a cerut un penalty la un presupus fault în careu asupra unuia dintre elevii săi. A fost, într-adevăr, o atingere între Cristi Ganea şi stelistul Adi Popa, însă nici vorbă de lovitură de la 11 m. De pe banca de rezerve, însă, Hagi a văzut altceva. Cu adrenalina la cote maxime, ”Regele” a făcut o criză de nervi. A sprintat către arbitrul de rezervă ca în vremurile în care dobora de unul singur Columbia la Cupa Mondială din 1994. Cătălin Popa (n.r. el a început partida la centru, dar s-a accidentat în minutul 10 iar în locul său a intrat Iulian Călin) s-a trezit cu antrenorul Viitorului în faţă, gesticulând, cerându-i socoteală şi urlând ca un “nebun”.

Reacţia arbitrului a fost una normală, încercând să-l calmeze pe Hagi. N-a reuşit decât să-l irite şi mai mult, Gică enervându-se şi mai tare. A făcut câţiva paşi spre locul său pe banca de rezerve, apoi s-a întors către arbitru şi a continuat circul. Centralul Iulian Călin n-a mai rezistat şi l-a trimis în tribune, de unde Hagi a văzut finalul jocului. Nu s-a potolit nici după fluierul de sfârşit al jocului pierdut de echipa sa. “Mai clar ca ăsta nu există penalty. Steaua nu are nevoie de aşa ceva, dacă vrea să fie echipă mare. E un penalty foarte clar care trebuia să fie dat”, a spus Gică Hagi.

Viitorul, amical cu Cernomore

Gică Hagi va reveni în iarbă, alături de elevii săi, sâmbătă, cu prilejul unui amical de gală pentru Viitorul. Profitând de întreruperea campionatului pentru meciurile echipei naţionale, constănţenii vor disputa sâmbătă, de la ora 19.00, pe terenul din Ovidiu, un amical cu deţinătoarea Cupei Bulgariei, Cernomore Varna.

Gigi vrea să dea echipa Armatei

Nicuşor Stanciu a înscris golul care a adus prima înfrângere a Viitorului în Liga 1
Nicuşor Stanciu a înscris golul care a adus prima înfrângere a Viitorului în Liga 1

Clubul Sportiv al Armatei vrea să-şi facă echipă de fotbal şi, surprinzător, Gigi Becali, patronul FCSB, i-a încurajat. Mai mult decât atât, sătul de şicanele pe care i le fac cei din MApN, Becali a anunţat chiar că este dispus să le predea el actuala campioană. ”Pentru ce să îşi facă CSA echipă? Le-o dau eu pe asta în iarnă! Să vină să discutăm. Am luat eu Steaua cu 10 milioane de euro în minus şi pe locul 12. Le-o dau la iarnă pe primul loc şi fără datorii. De ce să stea 4 ani în Liga 4? Iau 7-8 jucători şi mă duc la o echipă din play-off şi iau campionatul şi joc în Liga Campionilor. Scap şi de povara asta, pentru că e o povară prea mare numele ăsta. O dau gratis”, a spus Gigi Becali la DigiSport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net