Rednic, primul care fuge din "haită"

Ultima actualizare:

Mircea Rednic nu mai continuă la trupa „câinilor”, contractul său expirând la data de 31 mai. Iniţial, a motivat că nu s-a înţeles asupra noilor clauze, dar decesul lui Ekeng l-a făcut să nu mai negocieze şi chiar să-şi dorească să stea o perioadă departe de fotbal.

Ultimul act al Cupei României e unul cu totul special pentru dinamovişti. În faţa CFR, antrenorul din „Ştefan cel Mare” se va aşeza pentru ultima dată pe banca alb-roşie în acest sezon, dar şi-n viitorul îndepărtat. De la finalul lunii martie şi până acum nu s-a putut găsi o soluţie de prelungire a acordului, ce se va încheia în două săptămâni de la data partidei. Dezamăgit de atitudinea şefilor, a decis să plece, iar acum decesul lui Patrick Ekeng l-a adus într-o stare de depresie. El e cel care a insistat ca ex-mijlocaşul, mort în timpul partidei cu Viitorul din cauza unui stop cardiorespirator, să vină în România pentru a juca la Dinamo şi tot el a cerut ca fotbalistul de 26 de ani să evolueze pe final în faţa constănţenilor, deşi camerunezul acuza o stare de oboseală.

Cu conştiinţa încărcată, se pare că tehnicianul de 54 de ani ar vrea să-şi ia o perioadă de repaus. În locul său, conducătorii îl preferă pe Ioan Andone, om cu un trecut glorios la „câini”, atât ca jucător cât şi ca antrenor. Negocierile au demarat deja şi „Fălcosul” va asista la finala Cupei României pentru a-şi urmări viitorii posibili elevi. Oricum, lotul va cunoaşte şi el modificări, o dată cu Rednic urmând să plece şi oamenii aduşi de el, ca Romario Kortzorg sau golgheterul Gnohere. Cert e că „Puriul” vrea să plece triumfător, să câştige trofeul competiţiei KO, unul pe care vrea să-l dedice lui Ekeng, mai ales că ar fi a 14 a Cupă din istoria „câinilor”, cifră ce se regăsea şi pe echipamentul fostului mijlocaş. Există şi varianta, încă neoficială, ca indiferent de numele echipei care va câştiga mâine pe Arena Naţională, Dinamo sau CFR, Cupa să fie trimisă în Camerun, la Yaoundé, lângă mormântul lui Patrick.

Meciul lui Dinamo  cu CFR Cluj, de  mâine seară, va  fi ultimul pentru  Rednic pe banca  tehnică a “câinilor”
Meciul lui Dinamo cu CFR Cluj, de mâine seară, va fi ultimul pentru Rednic pe banca tehnică a “câinilor”

Au schimbat doctorul pentru finală

Dinamoviştii au hotărât ca, la partida din Cupă, medicul Liviu Bătineanu să nu ia loc pe bancă, el fiind înlocuit la acest meci cu Radu Ghimpeţeanu, specialist ce se ocupă în general de echipa secundă a clubului sau de grupele de juniori. Măsura şefilor a venit pentru a-l proteja pe Bătineanu, care a fost acuzat că nu a intervenit corect în cazul lui Ekeng. După vacanţă, din sezonul următor, doctorul va reveni în staff-ul primei echipe.

Cu casa închisă

Arena Naţională, cu o capacitate de 55.000 de locuri, va fi arhiplină mâine, de la ora 21.30, când e programat startul finalei Cupei României. Peluza dinamovistă, unde s-au vândut toate cele 12.745 de tichete, anunţă o coregrafie de excepţie, dedicată lui Ekeng, iar la tribuna a II-a mai erau doar 3.000 disponibile. S-au dat până ieri după-amiază peste 30.000 de bilete, iar doritorii le pot achiziţiona în continuare, casele stadionului Dinamo şi ale Arenei Naţionale fiind deschise până aproape de începerea meciului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net