Rednic, fiert că nu poate fi selecţioner: "Puiu stă acolo până moare!"

Ultima actualizare:

    Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!
Mircea Rednic, antrenorul lui MouscronFoto Click!

Contractul lui Anghel Iordănescu cu Federaţia Română de Fotbal a expirat miercuri, imediat după amicalul din Italia, iar antrenorii cu pretenţii au şi început să viseze că Burleanu vrea la Euro 2016 alt selecţioner decât "Tata Puiu".

Primul dintre ei a fost Cosmin Contra, antrenor fără angajament în acest moment, care a recunoscut că ar accepta postul în secunda 1. Apoi, Mircea Rednic, a venit azi cu o reacţie care demonstrează că spera şi el la scaunul de selecţioner, iar faptul că Iordănescu a semnat un nou angajament l-a dezamăgit profund. "Nu... E nea' Puiu până moare acolo, ce să mai tot calculăm? Cât trăiește nea' Puiu, nu-l schimbă nimeni. Nu vedeți ce greu se lasă să continue la echipa națională? Nu se negociază un post la echipa națională, mai ales în situația lui. Nu pot să mă leg, să spun dacă la echipa națională s-ar veni și gratis. Nu mai, că după aia iar încep să bag 'strâmbe'. Dacă și-a prelungit contractul, de ce mă mai întrebați? M-am băgat singur în seamă", a adăugat antrenorul lui Dinamo.

6 trofee a câștigat Mircea Rednic, ca antrenor: două titluri în Liga 1 (Rapid - 2003 și Dinamo - 2007), Cupa României (Rapid 2002), două Supercupe ale României (Rapid - 2002, 2003) și Cupa Azerbaidjanului (Khazar Lankaran - 2001).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net