Rednic, despre Ekeng: “Cu Viitorul, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu”

Mircea Rednic

Mircea Rednic
Mircea Rednic, antrenorul lui Mouscron
Foto Click!

Mircea Rednic a fost audiat, la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul lui Patrick Ekeng. Antrenorul nu a dat detalii, dar a povestit cum a ajuns să joace mijlocaşul în meciul cu Viitorul, când s-a întâmplat tragedia.

"E o anchetă, acum nu o să vă spun ce m-a întrebat şi ce am declarat. E o anchetă în desfăşurare, o anchetă normală, a murit un jucător şi este normal să fie chemaţi jucătorii sau antrenorii sau oamenii care au fost în jurul lui Patrick. Este ceva normal. O anchetă trebuie să se facă în linişte şi să fie discretă. Discretă, când toată lumea ştie la ce oră şi unde? Nu-i lipsă de respect faţă de presă, dar... Ce, să vă spun ce s-a discutat acolo? Ce întrebări s-au pus? De genul, vă reproşaţi că l-aţi băgat în teren?", a spus Rednic.

Apoi, a spus: "Acum fac o paranteză la ce a spus Eric (n.r. - Bicfalvi) legat de ce se întâmplă cu viaţa, cu noi. Toată lumea ştie că sunt un antrenor inspirat la schimbări. La meciul cu Viitorul, Dumnezeu a făcut schimbarea, nu eu. Cum Dumnezeu, înaintea meciului cu Steaua, Patrick din rezervă a ajuns titular. Şi a făcut un meci foarte bun şi a dat şi un gol superb, aducându-şi o contribuţie foarte importantă la califcarea noastră în finală. Lucrul acesta contează şi meciul de mâine este cel mai important, mai important decât celelalte mici probleme pe care le consider eu".

Directorul sportiv al formaţiei Dinamo, Ionel Dănciulescu, tehnicianul Mircea Rednic şi jucătorii Dorin Rotariu şi Sergiu Hanca au fost audiaţi azi la Parchetul Tribunalului Bucureşti, în calitate de martor, în dosarul privind decesul jucătorului Patrick Ekeng.

Loading...
 
 

Citește și

  • ekeng patrick fotbalist camerun mort

    Fostul fotbalist dinamovist Patrick Ekeng, care a decedat la 6 mai după ce s-a prăbuşit pe teren la meciul cu FC Viitorul, a fost înmormântat, duminică, la Yaounde.

  • Într-o mare de tristeţe, fostul mijlocaş Patrick Ekeng „a jucat” vineri (13 mai) ultimul derby pe stadionul Dinamo, numele său fiind scandat din sute de piepturi, printre torţe şi fumigene roş-albe.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 479859882


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1