Real Madrid, umilită de o echipă din liga a treia

Ultima actualizare:

    Atacurile Realului au fost oprite de portarul de 42 de ani de la AlcoyanoFOTO: EPA
Atacurile Realului au fost oprite de portarul de 42 de ani de la AlcoyanoFOTO: EPA

Real Madrid a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria recentă, fiind învinsă în 16-imile Cupei Spaniei, cu 2-1, după prelungiri, de formația de liga a treia Alcoyano.

Cu un buget anual mai mic decât salariul pe o lună al titlularilor lui Zidane, 700.000 de euro, Alcoyano e o echipă care se apropie mai mult de amatori decât de profesioniști. Formația a avut în poartă un goal-keeper care va împlini, la 25 ianuarie, 42 de ani, iar atacantul Juli, care a intrat pe teren în minutul 60, are vârsta de 39 de ani. Situat în oraşul Alcoy, din regiunea Valencia, clubul a promovat anul trecut din liga a patra în liga a treia, dar a jucat şi în prima divizie, după Al Doilea Război Mondial.

Chiar dacă rezultatul a fost un dezastru, Zidane spune că ceea ce s-a întâmplat în Cupă ”nu e o rușine. Eu sunt antrenorul, e vina mea, e responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Îmi asum responsabilitatea pentru înfrângere”, a declarat el.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net