Real Madrid, a treia victorie la rând cu Barcelona

Ultima actualizare:

    Benzema a deschis scorul printr-ul gol marcat cu călcâiulFoto: Guliver/ GettyImages
Benzema a deschis scorul printr-ul gol marcat cu călcâiulFoto: Guliver/ GettyImages

Real Madrid a câștigat marele derby cu FC Barcelona și a trecut, măcar pentru 24 de ore, pe primul loc în clasamentul din Spania.

Madrilenii s-au impus cu scorul de 2-1, grație golurilor marcate de Benzema, în minutul 13 și de Kroos, în minutul 28. De la Barca a redus din diferență Mingueza, în minutul 60. Pentru Real, aceasta a fost a treia victorie consecutivă obținută în fața rivalilor de-o viață, iar la finalul partidei, antrenorul învinșilor, Ronald Koeman, a acuzat arbitrajul: ”Dacă eşti fan al Barcelonei, eşti furios şi nefericit din cauza deciziilor de arbitraj. Nu ştiu de ce există VAR în Spania. Toată lumea a văzut incidentul dintre Mendy şi Braithwaite. Pentru mine este penalty clar. Toată lumea l-a văzut. Nu înţeleg cum un asistent care este la zece metri distanţă nu îl poate vedea”, a declarat el.

În urma acestei victorii, Real Madrid a trecut pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte, la egalitate cu Atletico Madrid, dar care urma să joace aseară, după închiderea ediției, cu Betis, la Sevilla. Barcelona este pe trei, cu 65 de puncte.

image
image
image
image
image
image
Aryna Sabalenka (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Darius Olaru (stanga) si Cosmin Matei (Sportpictures) jpg
Simona Halep si Paula Badosa (EPA) jpg
Trabzonspor Fenerbache (X, Twitter) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
Carlos Alcaraz, Getty Images jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net