Real Madrid și Bayern Munchen, coloși cu picioare de lut

Ultima actualizare:

    Manu Garcia a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5 al meciului cu Real MadridFoto: EPA
Manu Garcia a înscris cu o lovitură de cap în minutul 90+5 al meciului cu Real MadridFoto: EPA

Real Madrid și Bayern Munchen au înregistrat eșecuri neașteptate în campionat și nu stau grozav nici în Liga Campionilor

Cele două formații creditate cu șanse la câștigarea Ligii Campionilor se confruntă cu mari probleme de la startul noului sezon competițional.Pentru Real Madrid, eșecul de sâmbătă seară a fost cu atât mai șocant cu cât s-a produs în urma unui gol primit în minutul 5 al prelungirilor meciului susținut în deplasare, cu Deportivo Alaves. Și, de parcă n-ar fi de ajuns, campioana en-titre a Europei a bifat al patrulea meci la rând în care n-a izbutit să marcheze după cele de la Moscova, cu ȚSKA (0-1), cu Atletico Madrid (0-0) și de la Sevilla (0-3). Deși Real nu e ieșită încă din lupta pentru titlu în Spania, fiind pe locul 2, la egalitate de puncte (14) cu Barcelona, care avea însă un joc mai puțin disputat, presa iberică scrie că președintele Florentino Perez ar fi făcut deja o lista neagră pe care s-ar afla chiar antrenorul Julen Lopetegui, cel abia numit în vară, dar și staruri precum Luka Modric, Gareth Bale sau Karim Benzema...  Mult mai grea e situația lui Bayern Munchen, o formație care domină de ani bun întrecerea fotbalistică din Germania. Gruparea bavareză a suferit un eșec umilitor (0-3), pe teren propriu, în fața Borussiei Moenchengladbach, alunecând pe locul 5 în clasament, la patru puncte de liderul Borussia Dortmund.    

Mourinho se simte ”un om vânat”

Nici Manchester United nu se simte deloc bine în această toamnă, fiind pe locul 8 în clasament . Formația engleză a câștigat ”la mustață” (3-2), pe teren propriu, cu penultima clasată din prima ligă engleză, Newcastle. Ea a fost condusă cu 2-0 până în minutul 71! După meci, Jose Mourinho a declarat: "Sunt primul om vânat din fotbal. Un amic mi-a spus că dacă va ploua mâine la Londra va fi din cauza mea. Dacă există probleme cu acordul Brexit e tot din vina mea. Dar aceasta e viața pe care o iubesc și pe care o trăiesc de atâta timp”, a declarat portughezul. 

Jose Mourinho a scăpat de demitere
Jose Mourinho a scăpat de demitere

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net