Real Madrid - Manchester City, disputa ”condamnaților” în Liga Campionilor

real-city-gettyimages-528453358.jpg

Yaya Toure și Toni Kroos s-au înfruntat în 2016
Yaya Toure și Toni Kroos s-au înfruntat în 2016
Foto: Guliver / GettyImages

Socotită a fi cea mai interesantă din programul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, confruntarea dintre Real Madrid și Manchester City (mâine, ora 22.00, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport) este una de ”viață și pe moarte” îndeosebi pentru oaspeți.

În primul rând, fiindcă gruparea engleză a fost exclusă recent din următoarele două ediții ale competiției din cauza încălcării fair-play-ului financiar. Apoi, fiindcă antrenorul Pep Guardiola a declarat, în mai multe rânduri, că mandatul său la ”cetățeni” va fi socotit un eșec dacă nu va câștiga și titlul continental. Tocmai de aceea jucătorii lui City au fost categorici în declarații. „Mergem la victorie. Dacă vom fi eliminați, iarăși vom fi numiţi perdanți", a spus Kevin de Bruyne.

De partea cealaltă, Zidane a respins ideea că Real Madrid ar fi favorită în ”dubla” cu campioana Angliei. În plus, formația iberică traversează o perioadă complicată, pierzând (0-1) în weekend, la Levante, și având duminică o confruntare cu Barcelona în care se poate decide titlul. Motiv pentru care și ea e condamnată să câștige mâine seară.  

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1