real madrid - juventus

Ultima actualizare:

    Ronaldo poate marca foarte multe goluri în această seară împotriva unui adversar care a primit şapte goluri în primele două meciuri şi n-a marcat niciunulFoto Click!
Ronaldo poate marca foarte multe goluri în această seară împotriva unui adversar care a primit şapte goluri în primele două meciuri şi n-a marcat niciunulFoto Click!

Barcelona s-a calificat deja în finala Ligii Campionilor programată la Berlin pentru data de 6 iunie şi aşteaptă să vadă azi pe cine va înfrunta în acest ultim act. Real Madrid - Juventus este meciul care va decide asta pe Santiago Bernabeu, dar spre deosebire de galopul de sănătate al catalanilor, în această dublă manşă nimic nu este încă jucat.

Italienii au câştigat cu 2-1 la Torino, destul de neaşteptat dacă ne luăm după calculele hârtiei. Tevez şi Morata au dat însă totul peste cap şi Cristinao Ronaldo, singurul marcator al spaniolilor în tur, are de muncă în această seară. Real Madrid - Juventus este reeditarea semifinalei din urmă cu 12 ani, în care trupa "blanco" era elliminată de "Bătrâna doamnă".

Meciul de diseară va fi însă unul pe viaţă şi pe moarte, în care un 1-0 ar califica echipa lui Carlo Ancelotti, dar nu va fi chiat atât de simplu de obţinut. La Real va lipsi şi în acest meci Karim Benzema, unul dintre cei mai buni marcatori ai madrilenilor, iar la Juve va reintra Paul Pogba, vedeta echipei din Torino, pe care Real a oferit de 60 de milioane de euro.

Real Madrid - Juventus se joacă de la 2-1 pentru italieni

Real Madrid - Juventus este şi un meci al recordurilor. Iker Casillas, în război cu fanii spanioli de ceva vreme, poate să-l egaleze pe Xavi la meciuri jucate în Liga Campionilor. Catalanul a făcut 150 în partida de la Munchen, iar portarul de 33 de ani poate bifa şi el aceasă cifră. Casillas este anunţat titular cu Juventus, păstrându-se rotaţia cu Keylor Navas.

Apoi, dacă ibericii se vor califica, Liga Campionilor va avea pentru al doilea sezon consecutiv o finală 100% spaniolă. Anul trecut a fost Real Madrid - Atletico Madrid, 4-1, pe Estadio da Luz, din Lisabona, iar în acest an ar putea fi Real Madrid - Barcelona, pe Stadionul Olimpic din Berlin. De asemenea, dacă Real ar câştiga trofeul, ar fi prima echipă din istorie care reuşeşte asta doi ani la rând.

Real Madrid - Juventus e reeditarea semifinalei din urnă cu 12 ani

Dacă Real Madrid - Juventus va avea însă un deznodământ surprinzător, torinezii vor bifa şi ei cifre interesante. Pirlo şi compania ar deveni primii italieni care se califică în finala Ligii Campionilor după cinci ani de secetă. Ultima echipă din peninsulă care a reuşit asta a fost Interul lui Jose Mourinho, în 2010, care a şi câştigat trofeul, în faţa lui Bayern.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net