Real Madrid îl vrea pe Mbappe. Ibericii au făcut o ofertă de 160 de milioane de euro pentru francez

mbappe-epe-efe-h_57125869m.jpg

Kylian Mbappe refuză să semneze prelungirea contractului cu PSG care expiră în iunie 2022
Kylian Mbappe refuză să semneze prelungirea contractului cu PSG care expiră în iunie 2022
Foto: EPA-EFE

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Clubul Real Madrid a făcut, marţi seară, o ofertă de 160 de milioane de euro grupării Paris Saint-Germain pentru a-l transfera pe Kylian Mbappe. Potrivit cotidianului francez „l'Equipe”, gruparea iberică a pus la punct o strategie de aducere a atacantului din Hexagon încă de acum patru ani. Mbappe are contract cu PSG până în iunie 2022.

În ultimul timp, s-a vorbit foarte mult despre plecarea internaționalului francez la Real Madrid. Iar zvonul a fost alimentat și de faptul că acesta a refuzat să-și prelungească înțelegerea cu Paris Saint-Germain. Ceea ce a făcut ca fanii grupării să-l fluiere la meciul de campionat de pe „Parc des Princes”. 
Deocamdată, clubul PSG rămâne inflexibil, informează TalkSport şi El Chiringuito. În schimb, Real Madrid a solicitat să poată discuta cu jucătorul sau cu reprezentanţii acestuia.
Potrivit cotidianului francez „l'Equipe”, Real Madrid plănuiește de circa patru ani să-l transfere pe Mbappe. Mai cu seamă că în această perioadă antrenor al formației din capitala Spaniei a fost Zidane. 
În acest moment, Real Madrid și-ar permite să-l transfere pe Mbappe. Gruparea i-a vândut în această vară pe Raphaël Varane (50 de milioane de euro la Manchester United) și Martin Odegaard (40 de milioane de euro la Arsenal), iar pe Brahim Diaz l-a împrumutat la AC Milan pentru 3 milioane de euro. Formația iberică nu l-a adus decât pe David Alaba, dar acesta a venit liber de contract de la Bayern Munchen.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5