Reacția lui Dan Alexa după declarațiile lui Ganea: „E prea mic ca să vorbim de el"

dan_alexa.jpg

dan alexa
Dan Alexa a reacționat dur la afirmațiile făcute de Ionel Ganea
Foto: Click!

Dan Alexa a dat primele declarații publice după ce Ionel Ganea a adirmat despre el că ar avea relații mai intime cu Anamaria Prodan. Dan Alexa a negat toate acuzațiile și a avut o reacție dură față de Ionel Ganea.

"Eu și Reghe suntem prieteni. Nu avem timp sa aplecăm urechea la Ganea. El s-a plictisit acasă, noi ne am plictisit de antrenat. Noi facem performanță, iar Ganea caută circul cu toată lumea. Pe noi ne respectă lumea pentru că am lăsat ceva pe unde am trecut. 

Am lăsat în primul rând respect. Atunci când trece Ganea, lumea râde. Este foarte simplu. Eu și Reghe suntem antrenori de fotbal și prieteni, iar Ganea este prieten cu antrenorii de fotbal și eternul «wannabe» . Când frustrarea dă pe afara, e greu să o mai bagi înapoi și te faci de râs, așa cum se face Ganea. Trebuie să-l lăsam în pace ca să-și revină. El are niște probleme pe care noi toți le cunoaștem. Anamaria Prodan este managerul meu și prietena mea. Este omul cu care mă sfătuiesc zi de zi, omul care îmi veghează cariera. Noi toți suntem prea mari ca să vorbim de Ionel Ganea", a declarat Dan Alexa, în exclusivitate pentru GSP.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1