Răzvan Raţ, suspendare de cel puţin patru etape după capul în gură dat pe teren

Ultima actualizare:

    Răzvan Raţ (centru), a fost penalizat pentru un fault dur FOTO digisport.ro
Răzvan Raţ (centru), a fost penalizat pentru un fault dur FOTO digisport.ro

Fundaşul Răzvan Raţ riscă să stea pe margine cel puţin patru etape, după ce l-a lovit pe atacantul Charles în meciul lui Rayo Vallecano cu Celta Vigo, 3-0.

Raţ a fost eliminat în minutul 64, deoarece "l-a lovit cu capul în faţă pe un adversar, fără minge". "Adversarul a avut nevoie de asistenţă medicală din cauza unei hemoragii la nas", a scris arbitrul în raportul de după meci. Astfel, Raţ riscă o suspendare de cel puţin patru etape, în conformitate cu articolul 98 din regulamentul disciplinar.

Cotidianul As notează că Răzvan Raţ le-a cerut scuze coechipierilor săi după meci, dar El Mundo Deportivo scrie că fundaşul român nu i-a cerut scuze jucătorului agresat, nici în teren, nici la vestiare.

Charles Dias speră să evite operaţia la nas şi a afirmat că nu ştia că o astfel de accidentare poate fi atât de dureroasă. "Nu am mai avut o astfel de accidentare şi durerea resimţită a fost foarte mare. Doctorul a încercat să-mi pună osul la loc de două ori. Prima oară în teren, iar apoi la vestiare, a fost tare greu, dar am simţit cum se pune osul la loc. Nu ştiu ce a fost în capul lui, dar vă asigur că nu mă aşteptam să mă lovească şi astfel nu am putut evita impactul", a spus Charles.

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net