Răzvan Raţ e «talisman» în Spania

Ultima actualizare:

    La 32 de ani, Răzvan Raţ e  unul dintre cel mai bine plătiţi  fotbalişti români. Din vară,  internaţionalul român speră să  rămână în Primera Division
La 32 de ani, Răzvan Raţ e unul dintre cel mai bine plătiţi fotbalişti români. Din vară, internaţionalul român speră să rămână în Primera Division

Site-ul Vavel.com scrie că fundaşul lui Rayo Vallecano, Răzvan Raţ, e talismanul echipei fiindcă spaniolii nu au pierdut niciodată atât timp cât el a fost integralist.

"Fotbalistul a devenit talismanul echipei Rayo Vallecano. Românul a fost achiziţionat la 13 februarie 2014 şi a devenit o piesă fundamentală în «11»-le grupării Rayo Valecano. În meciurile în care a jcuat toate cele 90 de minute nu s-a înregistrat nicio înfrângere", menţionează sursa citată.

Vavel.com subliniază că Raţ a pierdut un singur meci la Rayo, cel jucat la câteva zile după ce a semnat, în care a evoluat 67 de minute, şi că românul nu a avut nevoie de o perioadă de adaptare, integrându-se rapid foarte bine în echipă. "De când a debutat la Rayo, a înregistrat patru victorii, o remiză şi o înfrângere. A jucat 517 minute în meciuri oficiale şi a primit un singur cartonaş galben, ceea ce arată nobleţea sa, având în vedere poziţia pe care o are în teren şi rolul în apărare", menţionează site-ul citat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net