Răzvan Lucescu rupe tot acasă! Antrenorul român e neiertător la Salonic

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Înainte de meciul de mâine cu Spartak Moscova din Liga Campionilor, antrenorul român are 19 victorii din 19 meciuri pe arena din Salonic

Răzvan Lucescu e logodit cu victoria pe banca tehnică a grecilor de la PAOK Salonic, cu un bilanţ imaculat în partidele disputate până acum pe teren propriu.

PAOK traversează una dintre cele mai fericite perioade din istoria clubului, iar Răzvan Lucescu e principalul „vinovat”. Miercuri va fi din nou isterie pe stadionul „Toumba” din Salonic, unde PAOK va da prima bătălie cu ruşii de la Spartak Moscova, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

În aceste zile, presa elenă a vorbit doar la superlativ despre Lucescu junior şi despre performanţele sale. Astfel, s-a scos în evidenţă faptul că antrenorul român a câştigat 80,95 la sută din cele 42 de meciuri oficiale pe banca lui PAOK (34 de victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri).

Mai mult, pe propria arenă, gruparea din Salonic a fost neiertătoare, în toate competiţiile: 19 meciuri, 19 victorii! În statistică apar şi două eşecuri cu 0-3, cu rivalele Olympiacos şi AEK, dar e vorba despre acele meciuri cu cântec, a căror rezultate s-au decis la „masa verde” ca urmare a incidentelor provocate ba de fani, ba de patronul clubului.

În ceea ce priveşte campania europeană a lui PAOK, calificarea din turul precedent contra lui Basel i-a adus o certitudine lui Răzvan Lucescu. Conform noului regulament, echipa din Salonic are asigurată prezenţa în grupele Ligii Europa, asta dacă nu cumva va reuşi să producă marea surpriză de a intra în grupele Ligii Campionilor. După „dubla” cu Spartak, PAOK ar urma să joace în play-off cu câştigătoarea duelului Benfica – Fenerbahce.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net