Răzvan Lucescu mai stă un an la Salonic. Cine l-a dat de gol

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Tehnicianul român va continua pe banca lui PAOK pentru a-şi lua revanşa faţă de cele întâmplate în acest sezon.

Aflat la capătul unei stagiuni extrem de tensionate, Răzvan Lucescu nu va pleca din campionatul Greciei, aşa cum s-a speculat în ultima vreme. Cel care a dezvăluit planurile de viitor ale antrenorului de 49 de ani a fost chiar tatăl său, experimentatul Mircea Lucescu (72 de ani). „Răzvan se descurcă excelent la PAOK, nici vorbă să plece la Şahtior sau în altă parte. Va rămâne în Grecia pentru a se răzbuna. Problema în acest an a fost că AEK şi Olympiakos s-au temut să joace împotriva lor, iar în meciurile directe n-au făcut altceva decât să provoace”, a declarat în presa elenă actualul selecţioner al naţionalei Turciei. „Pentru mine şi pentru adevăraţii fani, PAOK este campioana Greciei”, a completat Lucescu senior.

Cu Răzvan Lucescu la timonă, gruparea din Salonic a terminat campionatul pe locul secund, în spatele celor de la AEK Atena, însă soarta titlului a fost decisă la „masa verde”. Mai exact, PAOK a pierdut la comisii, cu 0-3, ambele meciuri de acasă cu rivalele AEK şi Olympiacos, echipa lui Lucescu fiind pedepsită pentru incidentele create de suporteri şi de patronul clubului.

Primul prilej de revanşă pentru Răzvan Lucescu PAOK Salonic va fi însă sâmbătă, în finala Cupei Greciei, contra campionilor de la AEK. Indiferent de rezultat, PAOK va juca la vară în preliminariile Ligii Campionilor, încă un motiv pentru care Lucescu junior ţine să-şi continue munca începută în vara anului trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net