Răzvan Lucescu, la 9 meciuri de titlu

razvan-lucescu-1024x683.jpg

Şeful lui PAOK, proaspăt devenit miliardar în dolari, i-a făcut o ofertă bombă românului pentru ca acesta să rămână la Salonic
Foto Click!

Răzvan Lucescu şi PAOK au încheiat din nou în avantaj o etapă. Luni seara, aproape concomitent cu victoria lor în faţa Larissei, scor 3-0, a venit şi vestea că una dintre rivale, Olympiakos, a fost depunctată cu 3 puncte din cauza incidentelor de la derby-ul cu AEK Atena.

Asta înseamnă că verzii rămân la 9 puncte distanţă de PAOK şi cam ies din cursa pentru titlu. Mai rămâne doar lupta cu AEK Atena, care deocamdată stă aproape, la două puncte în spatele alb-negrilor. Mai sunt 9 etape în care PAOK şi Răzvan Lucescu trebuie să reziste pentru a readuce titlul la Salonic după 33 de ani de secetă, iar lucrurile pot să se simplifice peste două săptămâni. Atunci se joacă PAOK – Olympiakos şi Atromitos – AEK, două meciuri în care se poate întâmpla orice. Dacă şi după această etapă PAOK şi AEK rămân apropae una de alta, atunci meciul direct, cu titlul pe masă, se va juca pe 11 martie, cu cinci etape înainte de final.

Loading...
 
 

Citește și

  • Gabriel Torje a lipsit mult din Liga 1 şi a lipsit mult Ligii 1. Pentru a ne face o idee cam cât de mult, am trecut în revistă cele mai importante evenimente care au avut loc între ultimele două reuşite pentru Dinamo ale mijlocaşului.

  • Dinamo rezistă cursei contra cronometru începută etapa trecută, cu Craiova, şi de luni seara a reintrat în primele 6 echipe ale clasamentului. Partida cu 7 goluri a fost una dintre cele mai frumoase jucate până acum în sezonul 2017-2018, dar laudele le-a furat Gabriel Torje, cel care a revenit cu gol în tricoul alb-roşu.