Răzvan Lucescu a ieşit viu din casa „vulturilor”

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipa lui Răzvan Lucescu, a scos un egal (1-1) de aur la Lisabona, apropiindu-se şi mai mult de grupele Ligii Campionilor.

Greci antrenaţi de Lucescu junior continuă să facă minuni în preliminariile Ligii Campionilor. PAOK mai are un singur obstacol de trecut, returul cu Benfica de săptămâna viitoare.

Gruparea din Salonic a fost dominată destul de clar de „vulturii” de la Benfica în meciul de marţi seară, dar jucătorii lui Răzvan Lucescu au terminat meciul în picioare. Mai mult, rezultatul de 1-1 sporeşte considerabil şansele ca PAOK să joace pentru prima dată în istorie în grupele Ligii Campionilor. „Ştim că e un vis mare pentru fanii noştri şi pentru conducătorii clubului. Nu voi vorbi acum de probabilităţi, dar sunt sigur că avem o voinţă uriaşă de calificare”, a spus Lucescu după confruntarea de la Lisabona.

Tehnicianul de 49 de ani s-a simţit furat pe arena „Da Luz”, în condiţiile în care Benfica a deschis scorul după un penalty controversat. „N-a existat nici o infracţiune!”, a declarat cu fermitate antrenorul român. În repriza secundă, Lucescu a avut inspiraţia de a-l trimite pe teren pe egipteanul Warda, cel care a marcat golul egalizator, o reuşită care s-ar putea să conteze enorm în manşa retur de miercurea viitoare. După egalare, toţi jucătorii lui PAOK s-au îndreptat spre marginea terenului pentru a-l îmbrăţişa pe Răzvan Lucescu. „Suntem un grup puternic, ne respectăm reciproc, iar în vestiar e o stare de spirit excelentă”, a explicat fiul lui Mircea Lucescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net