Răzvan Lucescu e nemulțumit de joc și arbitraj

Răzvan Lucescu PAOK.jpg

Răzvan-Lucescu-PAOK-Salonic
PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a remizat, scor 1-1, în deplasarea de la Atromitos
Foto: Click!

Antrenor al lui PAOK, Răzvan Lucescu a răbufnit după ce echipa sa a fost egalată din ofsaid la meciul cu Aris

Cu toate că echipa sa este neînvinsă în prima ligă din Grecia din 11 martie 2018 și se îndreaptă spre titlul de campioană, Răzvan Lucescu (50 de ani) este nemulțumit. 
Tehnicianul a recunoscut că oamenii săi au avut o evoluție nesatisfăcătoare în meciul programat în a 22-a etapă din prima ligă elenă. „Nu sunt nebun. A fost o zi proastă… Am jucat slab. Ne-a lipsit inspirația”, a tunat el după joc. Iar nemulțumirea sa a fost amplificată de faptul că Aris, rivala din Salonic, a egalat în minutul 85 printr-un gol înscris de Fran Velez dintr-un ofsaid nesemnalizat de tușierul norvegian Jon-Michael Knutsen. 
Această eroare a brigăzii străine de arbitri l-a făcut pe Răzvan Lucescu să-și amintească de toate deciziile care au nedreptățit pe PAOK în campionatul precedent, când a pierdut la ”masa verde” titlul de campion. "Vreau să văd un singur meci în acest an în care noi să câștigăm după o eroare de arbitraj…", a comentat românul, ironic.
Apreciat pentru rezultatele sale din ultima vreme, Răzvan Lucescu ar fi primit o ofertă din partea echipei turce de prima ligă Goztepe. Până să dea un răspuns, el urmează să o conducă pe PAOK în meciul de Cupa Greciei cu Panionios (1-2 în tur), iar apoi în disputa cu Panathinaikos, de la Atena, în campionat. 

Loading...