Răzvan Lucescu e campion în Grecia, dar nu vrea să creadă

razvan.jpg

Răzvan Lucescu
Citeste tot despre: 

PAOK Salonic a făcut pasul decisiv spre titlu în Grecia, dar antrenorul Răzvan Lucescu îndeamnă la păstrarea calmului.

După 3-1 cu marea rivală Olympiacos, PAOK-ul lui Răzvan Lucescu s-a distanţat în clasament îndeajuns de mult pentru a nu mai fi ajunsă până la finalul stagiunii. Tehnicianul român refuză însă să desfacă şampania.

Victoria de duminică seară de la Salonic i-a deschis larg drumul echipei lui Lucescu jr. spre primul titlu de campioană după 34 de ani. Scăpată cu bine de derby-urile cu AEK (1-1) şi Olympiacos (3-1), PAOK nu trebuie acum decât să gestioneze în ultimele 10 etape avantajul de nouă puncte din clasament. Practic, chiar dacă va pierde trei dintre ultimele 10 partide, iar Olympiacos nu va mai mai ceda puncte, tot PAOK va termina pe primul loc.

„Cum pot să stau relaxat? Mai avem încă 10 meciuri. Vom sărbători victoria cu Olympiacos, dar apoi trebuie să pregătim următoarea întâlnire, cu Apollon. Mesajul meu pentru jucători e să nu se relaxeze deloc”, a declarat Răzvan Lucescu. Cum PAOK a câştigat până acum 18 din cele 20 de runde (plus două egaluri), e aproape imposibil de crezut că gruparea din Salonic va fi împiedicată să pună mâna pe titlu. Programul până la finalul stagiunii e unul favorabil, contra unor adversari de mijlocul clasamentului sau mai jos, astfel că Răzvan Lucescu va intra mai mult ca sigur în istoria clubului elen.

Loading...