Răzvan Lucescu a dat de greu în Grecia! Ce i se reproşează

Ultima actualizare:

    Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a pierdut (0-1) duminică seară meciul disputat în deplasare, pe terenul unei rivale la poziţiile fruntaşe, AEK Atena.

PAOK e la al doilea eşec important suferit în acest sezon, după ce a cedat şi derby-ul cu Olympiacos, tot cu 0-1. Cum jucătorii lui Lucescu junior nu reuşesc să se mobilizeze împotriva adversarilor puternici, au început să se înmulţească vocile care îi cer tehnicianului român să demisioneze.

Astfel, mai multe publicaţii din Grecia au dat ca sigură debarcarea lui Răzvan Lucescu de la cârma lui PAOK, avansându-se şi câţiva posibili înlocuitori.

Totuşi, Lucescu are motive întemeiate să primească în continuare credit. În primul rând, PAOK e în continuare în plutonul fruntaş, pe locul trei, la două puncte de liderul Atromitos. De asemenea, Răzvan se bucură încă de sprijinul conducerii clubului, în frunte cu slovacul Lubos Michel, un fost colaborator al lui Mircea Lucescu la Şahtior.

"Am pierdut din două motive. Noi am fost mai proşti, iar cei de la AEK mai inteligenţi. Departe de Salonic, în special la Atena, ne lipseşte încrederea", a declarat Lucescu după meciul cu AEK, în care echipa sa a primit gol într-un moment în care avea superioritate numerică.

În aceste condiţii, cum presiunea pe umerii săi creşte, Răzvan Lucescu are nevoie rapid de rezultate. Următoarele două meciuri, cu liderul Atromitos pe teren propriu şi cu Panionios în deplasare, ar putea fi decisive în ceea ce priveşte viitorul tehnicianului de 48 de ani pe banca lui PAOK.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net