Răzvan Burleanu şi-a exasperat iubita

Ultima actualizare:

    Preşedintele Federaţiei Române  de Fotbal şi-a amânat din nou  nunta, spre disperarea  partenerei sale de viaţă
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi-a amânat din nou nunta, spre disperarea partenerei sale de viaţă

De când s-a schimbat conducerea FRF-ului, în fiecare an se vorbeşte despre căsătoria lui Răzvan Burleanu cu aleasa inimii sale. Pentru că evenimentul tot întârzie, şeful Federaţiei a primit un mesaj subtil de la viitoarea soţie.

Prins cu treburile zilnice de la Casa Fotbalului, Burleanu a uitat să aibă grijă şi de viaţa privată. Oficialul de 32 de ani are o relaţie stabilă încă din perioada liceului, alături de el fiind mai mereu Anamaria Tulumb , o fostă Miss Boboc din Bacău. Iubirea dintre ei nu s-a concretizat încă în faţa altarului, deşi nunta pare inevitabilă. Primele zvonuri în acest sens au apărut în 2014, imediat după ce Burleanu a câştigat alegerile de la FRF.

O primă amânare, pentru 2015, n-a supărat pe nimeni, ţinând cont că Burleanu avea multe de făcut în noua sa funcţie. Din păcate, a mai trecut o vară, iar Răzvan a convins-o pe Anamaria să îmbrace rochia de mireasă în 2016. Clopotele de nuntă nu s-au auzit nici anul trecut, iar „prima doamnă” a fotbalului românesc s-a supărat vizibil.

Extrem de discretă pe reţelele de socializare, Anamaria a postat recent o fotografie cu un text în limba engleză care spune multe în ceea ce priveşte relaţia sa cu Burleanu. „Obiectivul meu pentru 2017 e să-mi îndeplinesc obiectivul din 2016, pe care ar fi trebuit să-l fac în 2015 pentru că am primit o promisiune în 2014 şi am plănuit acest lucru în 2013”. Rămâne de văzut dacă Răzvan Burleanu a înţeles „săgeata” trimisă subtil de iubita sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net