Răzbunare pentru steliști: a bătut-o pe „Boro” și a fugit la maternitate!

day.jpg

Portarul lui Newport a fugit la vestiare la finalul partidei
Citeste tot despre: 

Portarul unei echipe din liga a patra engleză nu s-a bucurat alături de colegi pentru eliminarea lui Middlesbrough din Cupa Angliei.

Fanii steliști care încă mai suferă pentru „dubla” cu Middlesbrough din 2006 din semifinalele Cupei UEFA se pot simți răzbunați de anonimul Joe Day. Portarul de 28 de ani al galezilor de la Newport County a pus umărul la surprinzătoarea calificare a echipei sale în optimile Cupei Angliei (2-0 pe teren propriu cu „Boro”, la rejucare), iar după ultimul fluier al arbitrului a sprintat la vestiare. „Pot să plec, te rog?”, i-a transmis Day antrenorului său înainte de a se face nevăzut. Motivul era legat de faptul că soția sa Lizzie se afla în travaliu la maternitate (cu gemeni!), iar Joe și-a închis telefonul pe întreaga durată a partidei pentru a se putea concentra. 

 

 

În cele din urmă, partenera portarului le-a născut pe gemenele Sophia Grace și Emilia Lillie chiar în timpul meciului, la ora locală 20.13, respectiv 20.35, în condițiile în care confruntarea Newport – Middlesbrough începuse la 19.45.

 

 

 

Loading...