Război total între Mitică şi Gigi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi patronul Stelei, Gigi Becali, au continuat războiul verbal şi ieri, când fiecare a organizat câte o conferinţă de presă, în care au lansat noi atacuri unul asupra celuilalt. De data asta pe un ton mai moderat, cei doi au dezvăluit amănunte inedite din relaţia pe care au avut-o de-a lungul vremii.

Ofensiva lui Dumitru Dragomir

 „Becali doreşte mai mulţi bani decât primesc celelalte cluburi. Mi-a spus că dacă nu îi dau şpagă, o să mă schimbe. Aţi auzit ce a spus aseară, că dacă îi dădeam 200.000 de euro şpagă nu mai avea nimic cu mine. Aţi mai auzit aşa ceva? Nimeni nu se sesisează după aceste declaraţii!".

 „Am hârtie oficială în care scrie că Steaua vrea 50 de milioane de pe urma drepturilor TV. Scrie negru pe alb? Noi am vândut-o cu 55 de milioane de euro. Deci am dat cu 5 milioane în plus faţă de ce a vrut Becali".

„Mă voi duce cu el în justiţie pentru jignirile pe care mi le-a adus. Îi cer daune cât a spus el că am luat. În plus, o să fac o casetă şi o să o trimit preşedintelui Parlamentului European să vadă la ce jigniri se pretează un europarlamentar, cu traducere, ca să vadă în ce hal vorbeşte.

 „Ce a făcut Becali în ultimii 5 ani? Şi-a nenorocit propria echipă, a umblat cu valizele cu bani ca să corupă. Nici nu ştiu cum a luat Steaua licenţa, că are datorii de 14 milioane de euro, ar fi trebuit să retrogradeze".

 "Sunt deranjat pentru că mi-a atacat familia, pe fiul meu, căci a spus marţi seară că am un fiu, adică are el grijă de el. Sunt practici mafiote la care se pretează un europarlamentar. Nu aţi văzut ce-a zis că nu are linişte până nu mă termină. Adică ori mă omoară, ori mă dă afară de la Ligă".

Apărarea lui Gigi Becali

 „Eu l-am salvat. Erau la un moment dat 14 semnături împotriva lui. Am vorbit cu Viorel Hrebenciuc, iar apoi cu Adrian Năstase, care i-a sunat pe preşedinţi. El şi cu Hrebenciuc. S-au mai şi certat cu Nicolae. Până la urmă l-au convins, iar Mitică a rămas preşedinte".

 „Luaţi firma lui Adrian Tărău, din Oradea, care a intermediat tranzacţia de vânzare a drepturilor TV, vedeţi cine sunt acţionarii, cu ce off-shore-uri are legături... Dragomir vorbeşte multe, dar noi nu am votat acel comision".

 „El minte, dar o să vedeţi că vom câştiga în instanţă partea din 2,5 milioane de euro care se cuvin Stelei. O să-l dau şi eu în judecată pentru gestionare frauduloasă. Mă acuză că am furat şi am făcut avere. Dar el de unde are banii? Nu sunt eu tâmpit ca el să mă apuc să vorbesc".

 „Să-mi mulţumească toţi din fotbalul românesc pentru performanţele făcute de Steaua în ultimii ani. Dragomir bate câmpii când spune că Steaua are datorii încât să fie în pericol să nu plătească licenţa".

 „Nu i-am atacat familia, că nu aveam ce, nu are o familie numeroasă. Practici mafiote face el la Ligă, chestii ieftine, de doi lei, măgării, care nu au nici un fel de valoare".

Tărău şi Corbu au negociat afacerea!

Mărul discordiei dintre Gigi şi Mitică îl reprezintă comisionul care va fi încasat de firma intermediară şi despre care Becali crede că e în legătură cu Dragomir. Conform actelor oficiale, societatea care va încasa 2,25 de milioane de euro din vânzarea drepturilor TV este Capital Properties.

Aceasta are doi angajaţi, iar ca domeniu principal de activitate figurează imobiliarele. Capital Properties a avut în 2009 o cifră de afaceri de 388.931 de lei şi un profit de 40.407 lei.

Proprietarul acestei firme este omul de afaceri Mihai Corbu, licenţiat în Drept şi Finanţe şi deţinător al unui master în studii politice, fost director al LukOil în România şi Ungaria. El a fost mandatat de LPF, ca reprezentant, să discute despre oferta RCS-RDS.

"E vorba de o simplă tranzacţie de vânzare-cumpărare, fără legătură cu Dumitru Dragomir. Comisionul pare mare, dar vă spun că drepturile nu se vindeau dacă se negocia direct. Scandalul adiacent nu mă interesează, iar acuzele de şpagă pentru preşedintele LPF sunt nişte minciuni. Toţi banii încasaţi de Capital Properties vor fi pentru această companie".

Din partea operatorului de cablu, unul dintre reprezentanţi a fost Adrian Tărău, om de afaceri din Oradea, cu interese imobiliare la Chicago şi apropiat al misteriosului patron Zoltan Teszari.

Tărău e cel care împreună cu Silviu Prigoană a pus la punct turneul naţionalei în SUA, în 2006, dar de numele său se leagă şi o presupusă poveste de dragoste cu Mădălina Manole, consumată în SUA. Tărău susţine că RCS-RDS nu a pus Ligii nici un fel de condiţie pentru a exista intermediari în discuţiile pentru preluarea drepturilor TV.

„Comisionul respectiv nu are legătură cu compania de cablu şi nici cu mine. Îl cunoşteam pe Mihai Corbu şi l-am trimis la LPF. Ştiam că Liga îşi poate reţine 6,5% din drepturile TV prin statut, bani pe care i-a dat cluburilor în trecut. Acum, din aceştia, va plăti probabil comisionul pentru intermediar".

Citeşte şi:

Becali: "Dragomir e nebun dacă spune că am distrus Steaua"

Dragomir: «Becali mi-a cerut şpagă şi m-a ameninţat că mă schimbă şi îşi ia banii după accea»

Gigi şi Dragomir  continuă porcăiala!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net