Război între gloriile lui Dinamo: "Nu fac minuni ca Mulţescu!"

Ultima actualizare:

    Mircea Rednicfoto: Click!
Mircea Rednicfoto: Click!

Foste glorii ale lui Dinamo, Mircea Rednic şi Gigi Mulţescu, se întâlnesc diseară ca adversari în meciul dintre Voluntari şi "câini". Acum cei doi antrenori susţin că se respectă, dar acum câteva luni s-au jignit în public.

În vară, Rednic a disputat primul său meci ca antrenor al lui Dinamo. A învins Viitorul cu 2-0 şi a dat o declaraţie acidă. "Ce, eu sunt Mulţescu sau Şumudică să fac minuni în două zile? Abia am învăţat cum îi cheamă pe jucători", a spus el întrebat despre schimbările pe care le-a făcut o dată cu preluarea băncii tehnice.

Gigi Mulţescu, pe vremea aceea antrenor la Al Etiffaq, în Arabia Saudită, i-a răspuns pe acelaşi ton "Puriului". "Îţi trebuie meserie. Nu ştiu dacă e o întâmplare. Eu am făcut asta pe la şase echipe. Înseamnă că se simte frustrat. Pentru mine a fost un compliment. E întâmplare că am făcut la Astra, la Petrolul de două ori şi la Sportul? Nu e doar meritul meu, e şi staful tehnic. Nu e întâmplare. Şi trebuie să te ducă capul. Să citeşti jucătorii. Nu l-am înţeles. Ce aveam noi de împărţit? I-a părut rău că nu a avut succes... Asta e altă treabă. A fost o jignire la adresa jucătorilor. A plecat doar Albin, cum a jucat el cu echipa a doua? Noi am fost foarte apropiaţi, dar între timp el şi-a luat viteză", a spus atunci Mulţescu la DolceSport. Răspunsul dur poate fi pus şi pe seama faptului că-n trecut Rednic l-a înlocuit pe Mulţescu pe banca Petrolului.

Rednic şi-a schimbat discursul

Înaintea jocului de diseară, Rednic a revenit la sentimente mai bune faţă de Mulţescu. "Îl respect pe Gigi Mulțescu, este un antrenor bun, care știe să pregătească meciurile cu adversari cu nume mari. Mulțescu are experiență, știe tot, vede tot, din acest motiv mi-e teamă! Dar poate și eu o să-i pregătesc ceva să-l surprind", a spus antrenorul dinamovist.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net