Război în «haită»

Ultima actualizare:

    Antun Palici s-a dovedit  a fi printre puținii jucători străini  care au confirmat la DinamoFoto: Sportpictures.eu
Antun Palici s-a dovedit a fi printre puținii jucători străini care au confirmat la DinamoFoto: Sportpictures.eu

Cornel Dinu a făcut o analiză dură în privinţa lotului roş-alb, iar achiziţiile au fost ”puse la zid”. „Mister” se adaugă unora ca Niculae sau Kiriţă, cei care de câteva luni avertizează că Dinamo nu arată foarte bine şi ar putea rata play-off-ul.

Cornel Dinu, fostă glorie a formaţiei din „Ştefan cel Mare” şi încă acţionar, cu un procent simbolic, de sub unu la sută, plus Constantin Anghelache, rudă cu patronul Ionuţ Negoiţă şi omul care a ocupat postul de preşedinte executiv al “câinilor”, au tunat la adresa lui Adi Mutu, instalat de Negoiţă director general în luna octmbrie. “Briliantul” e cel care aduce jucători sub comanda tehnicianului Ioan Andone. 


    Cornel Dinu i-a făcut  praf pe jucătorii  aduși de Dinamo
Cornel Dinu i-a făcut praf pe jucătorii aduși de Dinamo

“Toate echipele din lume îşi fac nişte socoteli legate de campania de transferuri…E vorba de raţiunile şi exigenţele băncii tehnice”, a spus “Procurorul” la Dolce Sport. Apoi, a detaliat: “Dinamo a pierdut un jucător foarte bun, pe Lazăr, care nu numai că era golgheterul, dar era şi cel mai incisiv în atac şi cel mai realist. Avea acţiuni care scoteau adversarul din joc, în plus el trăgea la poartă, marca”. După ce a enumerat pierderile din echipă, Dinu s-a arătat şocat de soluţia găsită de actuala conducere. “Calculele trebuiau făcute atent încă din decembrie…Aduci ce ai nevoie, doi-trei inşi, şi eventual după ce începe sezonul mai vine unul. Dar, din păcate, la Dinamo e o situaţie unică, neîntâlnită în fotbal: vin jucători după fluierul de start al campionatului şi e greu de crezut că aşa se poate contura o formulă eficientă pentru viitor”. Anghelache e pe aceeaşi lungime de undă cu Dinu. 

“Cred că Ceccarelli are cel mai mare salariu de la Dinamo, dar oricine care se pricepe la fotbal vede că e slab. Nu oferă siguranţă, însă alţii nu sunt. E bine că au venit Bawab, Dielna sau Rivaldinho, dar au făcut-o prea târziu. Dacă eram eu la echipă, nu făceam aşa”, a spus acesta. “Trebuie să se strângă rândurile şi e nevoie ca următoarele jocuri, cu Chiajna şi Botoşani, să le câştige pentru a avea moralul ridicat în faţa jocului cu CS U Craiova. Sper ca Andone să găsească cea mai bună soluţie în privinţa aşezării echipei în teren şi sper ca Dinamo să ajungă în play-off”, a încheiat Anghelache. Până acum oamenii aduşi de Mutu nu s-au ridicat la nivelul pretenţiilor. Ceccarelli s-a făcut de râs în prima etapă de la reluarea campionatului, Coman de la Viitorul depăşindu-l lejer şi marcând golul victoriei, în timp ce Bawab a debutat şi el, dar a bifat doar câteva minute. Altfel, Dielna e aşteptat să evolueze în premieră pentru Dinamo, în această rundă contra Chiajnei.

 «Bizonul», luat şi el în colimator


    Harlem Gnohere
Harlem Gnohere

“Mister” nu l-a uitat pe Harlem Gnohere, atacant care a plecat de la Dinamo pentru a semna cu Steaua. “Bizonul” a debutat în tricoul roş-albastru în meciul cu CFR, iar prestaţia sa a fost criticată de Cornel Dinu: “Gnohere pare un simplu bucătar de unitate din Legiunea Străină, undeva prin Africa, într-un război imaginar. E dependent de pasele pe care le primeşte, el nu-şi creează faze, aşa cum o face Alibec. Gnohere se împiedică şi el pe acolo”.

Brănescu, o lună pe tuşă


    Laurenţiu Brănescu
Laurenţiu Brănescu

Portarul de bază al dinamoviştilor Laurenţiu Brănescu, s-a accidentat în meciul cu Viitorul şi chiar dacă problemele medicale au apărut înainte de pauză, el a jucat până la final. Cum durerile au contiuat, ieri a efectuat un RMN şi verdictul a fost o entorsă a genunchiului stâng. El va sta pe tuşă o lună şi va rata meciurile cu Chiajna, Botoşani, CS U Craiova, dar şi derby-ul cu Steaua din Cupa Ligii. În poarta roş-albă va intra Penedo.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net