Război fără sfârşit între Piţurcă şi familia Reghe - Prodan. «Ce, sunt jucătorii lui mă-sa?»

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Un scandal urât, dar aparent fără o mare miză, a izbucnit de câteva zile între Victor Piţurcă şi familia Reghecampf - Prodan. Spiritele s-au încins după un interviu al selecţionerului în Pro Sport, la care Anamaria Prodan a răspuns suburban.

De aici, totul a degenerat şi s-a ajuns până la a ameninţa cu refuzul steliştilor de a mai veni la lot, şantaj la care Piţurcă n-a rămas totuşi dator.

"Nu pot să atac dubla din toamnă cu astfel de oameni. Cu ce l-am atacat eu pe Reghecampf? Din contră, din respect pentru suporterii Stelei, atunci când a dat el acele declaraţii penibile, am tăcut. Eu am spus doar că a minţit. Atât! Aţi văzut atacul nevestei lui? Cum a putut să vorbească o femeie? Nici eu nu sunt uşă de biserică, nu ştiu cât rezist! Nu am răspuns, pentru că este vorba despre Steaua. Nu pot să înţeleg cum se amestecă ea. Toţi avem soţii, dar nu toţi avem unele 'speciale' ca aceasta. Sunt îngrijoraţi de jucători conducătorii Stelei? Cum i-am ameninţat eu? Nu a fost nicio luare de poziţie a mea, a fost doar o împăcare cu ProSport, am dat un interviu. Nu am jignit pe nimeni, am spus doar că nu mai vorbesc cu Reghecampf.

Pericolul vine de la această conducere a Stelei, care le inoculează jucătorilor anumite idei. Am văzut că se spunea că jucătorii sunt nemulţumiţi. Păi, să spună ei asta, nu conducerea. Şefii clubului îşi doresc ca jucătorii să nu mai vină la lot. Jucătorii aceştia au ajuns la Steaua pentru că i-am promovat eu la naţională, de aia i-a luat Gigi. Ei încearcă să bage zâzanie între mine şi fotbalişti, dar ei sunt în continuare alături de mine. Stau de vorbă cu mine şi îmi spun anumite secrete. Nu mă interesează pe cine au impresar, dar cu siguranţă că au anumite influenţe. Dacă astfel de oameni au pătruns în fotbal, este clar că avem parte şi de astfel de momente. Nu am vrut ca Anamaria Prodan să fie declarată persona non-grata, ci am depus o plângere la Comisii, să fie judecată.

Reghecampf este cuminte şi acasă şi când era la Steaua. Nu ar fi spus aşa ceva despre mine dacă nu era influenţat. Toată lumea îl influenţează. Când antrenorul Stelei, care are la lot 7-8 jucători, spune întâi că jucătorii vin obosiţi după antrenamente tari, iar mai apoi spune că sunt graşi, ce să mai cred? La meciul cu Trinidad Tobago nu s-a pus problema să nu chem stelişti din cauza asta, ci pentru că aveau vacanţă. Iertaţi-mă, dar dacă ştii că naţionala are meci, tu le dai drumul? Nu trebuia să fim sunaţi şi noi? Reghecampf se poartă de parcă ar fi jucătorii lui mă-sa şi ai lui ta-su. Nimeni nu îi contestă meritele şi ce a făcut la Steaua, dar şi-a depăşit cu mult atribuţiile. Trebuie să se gândească de două ori înainte de a deschide gura, este influenţat de persoane care îi fac numai rău.

Voi avea o discuţie cu toţi jucătorii Stelei să punem lucrurile la punct. Unii jucători nu sunt străini de murdăriile alea atât de mari care s-au întâmplat. Dacă se va dovedi că aşa a fost, atunci ei nu vor mai avea ce căuta la lot. Acei jucători sunt duşmanii echipei naţionale", a spus Piţurcă la DigiSport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net