Raț nu a prins lotul: ”Daum nu putea să facă mai multe!”

rat-89515545115.jpg

razvan rat, nationala, lot, daum
Răzvan Raț
Foto: Mediafax

Răzvan Raţ nu a fost convocat nici pentru dubla cu Armenia şi Kazahstan, dar nu-i poartă pică selecţionerului Christoph Daum.

"Nu putea să facă prea multe. E uşor să-l judeci din afară, dar dacă te pui în locul selecţionerului e foarte complicat. Cunoşti foarte puţine despre fotbalul românesc, eşti nou. Dacă nu schimba nimic veneau unii să conteste că nu a schimbat nimic. Acum, că a schimbat şi nu a ieşit bine, toţi întreabă de ce a schimbat. N-am avut in faţă o echipă mai slabă decât noi, a părut că nici Muntenegru nu a avut identitate, nu a arătat foarte bine, dar avea în componenţă jucători teoretic mai valoroşi decât ai noştri. Toată lumea îşi doreşte să jucăm spectaculos, să marcăm câte două-trei goluri pe meci şi să nu primim niciunul, însă e mai dificil", a declarat Răzvan Raţ la Digisport. 

 

Loading...

Citește și

  • Mulţi oameni din fotbalul nostru îl consideră bătrân pe Răzvan Raţ, dar nu şi spaniolii. Lăsat pe afară inclusiv de selecţionerul Daum, veteranul român şi-a făcut rost de un contract beton la echipa cu care a retrogradat în Segunda şi va ieşi la pensie în Vallecas, o suburbie a Madridului.

  • razvan rat, convocare, nationala, meci

    Răzvan Raţ a rămas la Rayo Vallecano şi după retrogradarea madrilenilor pentru a juca constant pe final de carieră, dar tocmai asta nu se întâmplă. Joi, fundaşul stânga n-a fost nici rezervă în victoria cu Getafe, scor 2-0!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1