Rapidiştii sărbătoresc 90 de ani de la înfiinţarea clubului cu mici şi bere!

Petrecerea rapidiştilor va începe de la ora 17:00, la stadionul "Valentin Stănescu", şi pe lângă suporteri vor fi prezenţi şi jucătorii plus tehnicianul Marian Rada. Întrunirea va fi "stropită" cu bere, iar pe grătar vor sfârâi micii. De la ora 15.00 , micuţii suporteri rapidişti, însoţiti de părinţi sau bunici, sunt aşteptaţi pentru o sesiune de autografe sau un schimb de pase cu favoriţii lor.

Giuleştenii sărbătoresc 90 de ani de la înfiinţarea Rapidului, dar evenimentul nu e unul atât de fericit pentru că echipa va evolua în sezonul următor în liga a doua, clubul fiind în insolvenţă. Nicolae Cristescu va participa la întâlnirea cu fanii şi componenţi echipei, după care va mai avea o serie de tratative cu George Copos în încercarea de a prelua echipa.

Pase cu jucătorii, autografe, vizita stadionului

Liga Suporterilor Rapidişti cheamă toţi rapidiştii la sărbătoare.

"Toată lumea la stadion în alb şi vişiniu, cu steaguri, fulare, eşarfe!

Astfel, începand cu orele 15.00, vă aşteptăm la Ziua Porţilor Deschise, când vor putea fi vizitate birourile, vestiarul echipei, stadionul.

Începând cu ora 17, vor fi prezenţi la stadionul Giuleşti antrenorul Marian Rada împreună cu jucătorii noştri.

Echipa le stă la dispoziţie fanilor pentru o sesiune specială de autografe, însoţită de multe surprize!

Sub sloganul ' Simplu 90', aşteptăm suporterii rapidişti de toate vârstele la stadion, unde mici rapidişti vor avea ocazia să schimbe pase cu jucătorii noştri şi să se bucure de atmosfera unica a bătrânului Giuleşti, iar parinţii şi bunicii lor vor putea depăna despre unicul şi marele Rapid!

Vă aşteptăm!

HAI RAPIDU'!", se arată în comunicatul LSR

Au donat sânge pentru victimele din Muntenegru

Mai mulți suporteri rapidişti au donat sânge pentru victimele accidentul rutier petrecut în Muntenegru, în care mai mulţi români şi-au pierdut viaţa. Giuleştenii şi-au arătat admiraţia pentru muntenegreni (mai multe persoane oferindu-se să doneze sânge românilor implicaţi în accident) şi au anunţat că orice cetăţean al acestei ţări ce va întâmpina vreo problemă pe teritoriul României se poate adresa Ligii Suporterilor Rapidişti pentru ajutor.
loading...
Loading...